Godmorgon!

Datorn är fixad, och allt är frid och fröjd... nästan, man ska inte ljuga ;) Riktigt perfekt blir det aldrig!

Från och med idag har jag hemstudier fram tills på måndag, det känns riktigt lyxigt, det var länge sen vi hade hemstudier nu. Det har blivit många långa dagar i skolan med vårat temaarbete. Insjön är nu avslutat och vi har hoppat på nästa arbete: hälsa. Det känns som att vi har valt ett lite roligare och intressantare ämne den här gången tycker jag ;) Jag ska alltså plöja lite böcker om hälsa ett tag framöver! HELT okej! :)

På tal om hälsa... en tjej från gymmet ringde mig i veckan.. igen! Hon vill sparka igång mig, jag har ju en tendens att falla ur rutinerna ganska fort, men jag ska göra ett försök igen. Så idag får jag nog pallra mig iväg och svettas lite.. Bara tanken på det får mig att bli trött, men jag vet ju att det alltid känns så bra, när jag väl har tagit mig dit.

Vad har mer hänt? Jo, jag håller på och fiskar efter en lägenhet som jag vet snart ska bli ledig ;) Jag trivs jättebra där jag bor nu, men det är liiite litet, bara en 2:a, och eftersom hyreshöjningen gjorde att den snart är uppe i 6000:- så kände jag att jag lika gärna kan få en 3:a för det priset. Sen fick jag lite insidertips om en 3:a som ligger runt 6000:- i mån, och den ligger i ett kanonområde! Så vi får väl se vad som händer, om jag lyckas, jag vet att området är väldigt populärt och det är många i kö. Men men, försöka skadar ju inte.

På fredag har jag tagit ledigt för barnen, jag har tänkt att jag ska hinna plugga klart allt tills dess. En lååång helg med barnen kändes så rätt ♥ Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, ett tag funderade jag på om vi skulle åka iväg någonstans, det är skönt att komma från stan, eller så slappar vi bara hemma, går till badhuset, gör en lekparksturné och bakar bullar. Jag har iaf lovar vincent att vi ska baka, och att vi ska åka till stan och köpa en ny keps till honom. Om de stämmer vad vädermänniskorna påstår så ska de iaf bli toppenväder till helgen! ´

Nu ska jag öppna böckerna. Ha en bra dag! 

Later


 


Dagar som gått..

Viljutt i vagnen på långfredagen


Vincent på picknick i hagen, på långfredagen


Systrar
Soltjejen
Vad säger man? För små, runda, nalle puh briller, hiss lr diss? Haha!


Mami och sessan ♥


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: