Mysigt på landet!


Senaste tiden har gått åt till skolan, vi håller på med det sista i vårat temaarbete om insjön, inför redovisningen på onsdag. Rapporten är iaf färdig nu och det är superskönt, men redovisningen ska ju oxå bli bra! Vi har spelat in en film vid ån, där vi låtsas vara elever som är ute vid insjön och håvar småkryp! Vi fick plocka fram våra skådespelartalanger, och mitt fokus låg på en plastgroda som vi köpt leksaksaffären. Tänk vad kul man kan ha när man pluggar på högskolan, det är trots allt inte bara plöja böcker! =) Ännu ett bevis på det, är dramapedagogiken som vi hade i veckan. Det var jättekul! Vi skulle börja dramapasset med att prata med varandra, två och två, och sedan skulle vi presentera varandra inför hela gruppen, och då skulle vi bl.a. berätta vilken huvudroll i en film den andra personen skulle vilja spela eller ett estetiskt minne han eller hon hade. Först så berättade jag för min klasskompis J. om ett estetiskt minne, och det var när jag fick spela rödluvan i förskoleklassen, men sen så ändrade jag mig och ville ta de där om huvudrollen istället, jag sa att om jag fick välja, så skulle jag vilja spela fru till Gudfadern i en annorlunda verision där männen inte var otrogna! Haha, fatta vad kul det hade varit! :) Jag gillar gudfadernfilmerna - vill ha boxen! Vi hann med mkt under dramat, vi lekte massa lekar och gjorde mänskliga statyer, vi krälade runt på golvet och skrattade - mycket skratt! Dramat stärkte gemenskapen, mer än vad jag hade kunnat tro.

Sen kan jag STOLT berätta att tentan som jag skrev för en tid sedan, som gällde att få in alla ämnena vi läst i det tvärvetenskapliga, i ett temaarbete om kroppen.... JAG BLEV GODKÄND!! =D Jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara det för det jag hade skrivit kändes så outvecklat, men jooo, det gick vägen! Jag är så himla GLAD! Och stolt faktiskt :)

Vad har mer hänt? Barnen mår prima, lite snorigt bara, men jag reflekterar knappt över det, såhär års tycker jag det är snorigt hela tiden. I torsdags när vi kom hem från dagis så hade Vincent fått en present från Påskharen, han hade varit här och lämnat en CYKEL till Vincent! Tack Påskharen! ;) Vinniie blev överlycklig över att få en egen cykel, och han hoppade upp direkt och trampade iväg utan problem. Han sladdade (så gott som det går med stödhjul) och sedan ropade han "ååh vad COOLT mamma!" Jag blir så glad av att se mina barn så glada. Det är det bästa.

Helgen började vi med att åka hem till syster på landet och mysa lite. Hon lagade supergod mat till oss och massa annat gott, och när barnen hade somnat kollade vi på Step up - den var såå bra! Jag blir så sugen på att börja dansa igen när jag ser såna där filmer, men samtidigt känner jag mig... för gammal. Men drömma kan man ju alltid. :)

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Det har varit så underbart skönt i solen. Syrran skulle iväg på fest ikväll, hon bad mig fixa make up och hår på henne och som den goda syster jag är så sa jag ju självklart ja. Sen tycker jag ju bara det är så himla kul oxå! Hon blev schiiitsnygg! En riktig pingla! Pojkarna lär vara som tokiga kring henne ikväll, haha!

Hoppas ni mår bra, för de gör jag :) Och det bästa av allt är att tussilagon har kommit! :D

(obs! detta är skrivet med vääldigt trötta ögon, ha överseende med ev. skumma meningsbyggnader och stavfel!)

Lycka är att få en cykel!
Mys på landet ♥


Vi klappade hästarna.


Syster dukar fint


Vilja galenpanna - lika söt som vanligt!

Glass med varma hallon - mums!


Vincent i en rosa dröm...

Moster bakar de största och godaste bullarna!


Vilja kollar in hästarna på tryggt avstånd.


Gräva i rabatten funkar oxå!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: