Sjukdomarnas återkomst!

Det tar aldrig stopp! Sjukdomarna härjar fritt och jag blir tokig! I lördags morse så bestämde jag mig för att ta Vilja till läkaren eftersom hon knappt sovit något på hela natten och uppenbarligen hade väldigt ont i halsen. Kl.08.00 fick jag veta att vi fick en tid 09.15. Det var ju lagom kul att ut ge sig ut och traska i regnvädret tidigt en lördagsmorgon med endast några timmars sömn bakom sig. Men det var tur att vi fick komma iaf, det visade sig att lillstrumpa hade halsfluss. Så nu är det penicillin i 10 dagar som gäller!
Jag och Vincent är friska än så länge, om man bortser från mina andningsproblem (som jag nu misstänker är någon form av allergi).

Efter läkarbesöket passade jag på att gå till skolan och posta min tenta. Jag läste igenom den och insåg att jag det fanns gott om slarvfel, men hey! Guess what? Jag orkade inte bry mig! Jag slängde den på lådan iaf. Och det ångrar jag inte. Jag tar hellre en komplettering om det är så.. ((som man alltid säger)).

Helgen har annars varit mys. Tack vare att tentan blev klar i god tid så har jag kunnat tagit det lugnt. I fredags var mina systrar hos mig, vi hade Idolkväll med tacos, rödvin och after eight! (så klart!) Minsta lillasyster har sovit hos min hela helgen så det har varit mys. Sängen har varit full i flera dagar :) Igår drog vi en Sex and the city kväll

Julpyssel!


Premiär för Vinnie utanför dörren på flera dagar, efter alla sjukdomar.
Vilja på vårdcentralen.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: