tandläkarskräck!

Har precis kommit från ett besök hos käkkirurgen. Mamma var med mig och det kändes bra. Jag fick täffa en jättebra kille som faktiskt verkade förstående. Självklart blev det lite av en övertalningsprocess gällande narkos eller icke narkos. Det här ingreppet - been there done that. Jag vägrar göra det än en gång i vaket tillstånd. Hur mycket lugnande jag än får... jag vägrar! Mamma förklarade efteråt att han säkert var tvungen att se hur jag betedde mig när han talade om ingreppet osv. Så att jag inte försöker lura till min narkos. Min rädsla för hela den här situationen gick nog inte att ta miste på. När han började förklara, och tala om hur tanden ska klyvas i flera delar, så började jag grina. Jag mådde illa. Jag fick veta att dilemmat med att jag kräver narkos är att det är lång väntetid. Första tiderna är i februari. Och då ska jag ha tur oxå, så att de inte kommer något annat emellan som de kanske prioriterar innan mig. Om jag kan hålla värken nere så känner jag att jag kan stå ut. Men om den där smärtan, som nästan får mig att svimma, kommer tillbaka... då är jag körd. De kommer inte kunna söva mig om jag måste komma in akut. Hur som helst, så tänker jag försöka hålla ut. Jag är så fruktansvärt rädd för att låta dom skära i mig i vaket tillstånd.

Imorgon fick jag en tid till röntgen. Jag måste ordna med barnvakt och någon som kan följa med mig dit. Jag vill inte gå själv. Jag vet att det inte gör ont eller så, men det är hela alltihopa... Jag blir nervös av att bara vara på sjukhuset.

Nu ska jag skriva ett PM som ska lämnas in om ca två timmar. Bläää.. Fick oxå nyligen veta att en lärare underkänt oss på ett grupparbete. Jag är så förbannad. Hon är helflummig och hennes teori fungerar inte i praktiken! Hur ska jag då kunna skriva ett helt arbete om det? Och sen att hon "missat" att tala om att vi måste komplettera arbetet för ca två veckor sedan. Hur kul är det? Att få veta det några dagar innan jul. Vi har små barn och kan inte sitta och komplettera flummiga grejer mitt i julen bara för att en lärare inte lyckats kontakta oss i tid.

Jag är inte på bra humör just nu..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: