Fredagen

Dagen började ganska så stressigt: lämna barnen på dagis, åka till skolan i v-rås, muntlig redovisning, hem till e-tuna, hämta vincent på dagis, bvc - 4:a års kontroll, handla mat, hämta Vilja på dagis, hem... Väl hemma så blev det lugnt. Vi lekte lite och lagade mat! Lax, potatis och tzatziki! Eller, tsatsaaaeeejjkiii som Vincent säger ;)

4:a års kontrollen gick bra. Vincent var kanonduktig! Det enda han inte riktigt ville ge med sig på var när han skulle rita en teckning, han har inte tålamod till sånt. Men med bvc-sköterskans lirkande så ritade han iaf till sist en gubbe med armar, ben, ögon, mun och hår! Min stoora fina pojke, kan rita streckgubbar! ♥ Hörseltestet gick till på så vis att han fick ett par hörlurar på sig, och så skulle han flytta en kula på en kulram för varje pip han hörde. Han var så otroligt koncentrerad! Och han flyttade alla kulorna exakt när pipet kom. Jag kom på mig själv med att bli tårögd! Hallåå?! Vad är grejen? Varför är jag så jäkla blödig?
 Iaf, 17 kg och 108 cm lång är han. :)


Nu sover barnen sött i sina sängar, så nu blir det me myself and I, för resten av kvällen. Och det som gäller är:
mysbyxor + chips + lets dance = sant!

Happy friday till er alla!Helgens måste:

Skriva CV!

Usch, känner mig stressad inför sommaren och allt med jobb och vad det innebär.. man får ju knappt några pengar i maj från CSN.. och börjar man jobba i juni så släpar lönen efter och man får inte pengar förrän i juli, det betyder att man måste börja jobba i maj redan, samtidigt som man försöker fixa sista skoltiden! Ojoj... blir trött bara jag tänker på det!Postat av: Nina - This is who I am

åååh usch jag blir också stressad av sommarjobb... och tänk om man inte får nåt?! hjälp!hoppas du får en bra helg tjejen!

kramis

2009-01-30 @ 22:26:05
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: