HEeelt okej dag!

Den här dagen tror jag blir heeelt okej! Den började bra, med barn som hjälpte till med att klä på sig själva, inget gnäll, bara glada barn :) Jag ska snart iväg till skolan och plugga med två klasskompisar, vi ska hjälpas åt med exan som ska lämnas in på mån! Jag hade ju fått för mig att jag hade ännu en vecka på mig med den, men så var det tydligen inte.. ;) Fan, jag som har skaffat filofax! ÄNDÅ kan jag inte hålla koll! Shame on me!

Igår pratade vi jag och Vincent om hans födelsedag. Vi pratade om vilken mat han ville äta och vilken tårta han ville ha. Svaret blev: Kebab och turtlestårta! Haha! Han är oxå helt övertygad om att han kommer att få StarWarsgubbar i present, men jag har inte köpt några såna... Men jag tror att han kommer att bli glad för sina presenter iaf: vikingaskepp, spiderman tatueringset, svart/vit rutig POP skjorta (den va SÅ fin, jag kunde inte låta bli att köpa den!), Blixten Mcqueen väckarklocka (det har han önskat sig!) och en bok om planeter som lyser i mörkret (- Han är så himla inne på planeter just nu. Jag tror att Vincent kommer att bli en nörd - en GRYM nörd! Han är så himla smart den där gullungen, idag på väg till dagis, så gick vi igenom ämnet "avgaser"! Han är som en liten svamp, som suger i sig all fakta! )

Jag önskar er alla en happy torsdag... för de e väl torsdag? (Jag tycker att man tappar tidsuppfattningen lite när man studerar... någon som känner igen sig?)Vilja klär på sig själv - byxorna bak och fram, kjolen och tröjan upp och ner, strumporna ut och in.. MEN, mamma är lika stolt för det! ♥
Med lite hjälp blev allting rätt!


Postat av: Nina

haha vad söt hon är :)jag tyckte också att klassen vi hade innan var toppen, jag ville inte byta ;D

usch jag vill ha svar på läs-och skrivtentan. lite nervös inför den ;)

trevlig helg tjejen!

kram

2009-01-15 @ 15:28:56
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: