helgen schlut!

Jag gillar inte söndagar. Punkt slut.

Spec. jobbigt blir de när man kommer på 23.00 på kvällen att man ska läsa X antal kapitel pedagogik tills morgondagen...uuh.. å spec. jobbigt blir de när man inser att det är punktering på ena barnvagnen och den andra vagnen är hemma hos morfar och mormor och man måste GÅ med barnen till dagis innan tågtiden som man måste passa... ojoj.. En karl (som kan laga punka) och en bil? Är det för mkt begärt?


Helgen har iaf varit kanoners! Fredagen var vild, lördagen var mysig med kusiner och blondiner ;) Och söndagen var skönt häng hos grannen och tv tittade i höga doser! Lovely! Vi hade iofs en liten olycka här.. Viljutt skar sig i foten. Hon sprang ut barfota i trapphuset och lyckades skära sig på nån list som sitter precis intill hissen.. Såret blev inte så stort, men de va ändå djupt.. lr.. djupt å djupt.. det blev ett sår helt enkelt! Vi har "plåss" ,som hon säger, på och så har jag tvättat det noga. Jag hoppas att det inte blir infekterat, men jag håller lite extra koll på fossingen!

Veckan som kommer blir tuff, jag går heldagar i v-rås. Ons. är undantag, men då ska vi ut på skolorna och göra barnintervjuer. Det ska bli kul! Och på tors. fyller min älskade lillkille år! ♥ Vi ska fira honom med kebab och turtlestårta! Och självklart ska vi skämma bort honom med maaaassor av presenter ;)

Nee.. nu e de dax att hoppa i sängen och plöja det sista kapitlet!Idag sa Vilja en hel mening: tack för maten! ♥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: