Mammas kille


En helt vanlig Vincent, en helt vanlig dag..
Tänk att han snart fyller 4:a år.. han är så stor nu! Han ser fram emot sin födelsedag på torsdag. Idag frågade han om han fick bjuda några kompisar från dagis på sitt kalas, men jag hade ju tänkt skippa det här med barnkalas så länge det går, och jag trodde faktiskt inte att han skulle ha behovet ännu, men förmodligen har han väl hört kalasplaner och sånt från dagis och hakat på det. Men jag förklarade för honom att vi faktiskt redan haft ett stort kalas tillsammans med släktens barn och på torsdag så blir det ett litet mindre kalas med bara närmaste familjen. Han nöjde sig med det, TUR! ;)

När hans pappa bodde ihop med sin förra tjej och barnen var hos dom varannan helg så brukade dom fira barnens födelsedagar tillsammans med släkten på den sidan och hos mig firade vi med min sida.. men jag funderar på hur det blir nu eftersom barnen knappt träffar sin pappa..  För Vincents skull så vill jag ju att han inte ska behöva känna att pappa och pappas sida av släkten har glömt bort honom, för han är smart den killen! Han förstår mer än man tror! Men jag undrar om pappan kan bortse från sitt ego och pallra sig hit på hans födelsedag. Bara att han kom hit och gav Vincent en födelsedagskram skulle betyda jätte mycket för honom! Det handlar ju inte om dyra presenter.. barns kärlek går inte att köpa! Det handlar om att visa att man finns där för honom och faktiskt bryr sig. Pappan vet att han alltid är välkommen hit, därför känner jag inte att jag ska behöva BJUDA honom till sin egen sons födelsedag, men samtidigt är jag så rädd för att han kommer strunta i det och Vincent kommer bli ledsen... Usch.. jag tycker så himla synd om Vincent, han har verkligen förlorat sin pappa just nu känns det som.. För Vilja är det en annan sak, hon fick aldrig något speciellt band till sin pappa, därför vet hon väl inte riktigt vad det finns att sakna, hon är ju lite osäker på hela den där pappagrejen, men Vincent vet ju ändå vad han har förlorat... Men han är tapper ändå min prins! Han förstår att pappa är sjuk och han håller ut, han tar på sig lite av en vuxenroll för han tycker synd om pappa och vill inte att pappa ska vara ensam.. han har ett hjärta av guld!Postat av: Elin

Du har helt klart rätt, Mia och Klara har verkligen hottat upp sig! ;) Haha! Du kan vara glad över att du inte var med och lekte...haha! Håller på att utpressar alla som var med just nu! Muahah! =) Grattis till tentan, livet är toppen när skolan flyter på..synd att den inte gör de oftare.. haha!

2009-01-28 @ 01:44:40

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: