tårthjälp!

Idag ska jag ut på min partnerskola och praktisera det jag lärt mig i utvecklingspedagogiken den här veckan. Jag ska intervjua två barn om ett fenomen. Vinnie fick agera försökskanin igår, det gick väl sådär.. ;) Men det är ju inte meningen att man ska använda sina egna barn, så jag hoppas det går bättre på skolan idag! Intervjuerna kommer inte ta så lång tid, så jag ska försöka hämta barnen lite tidigare idag. Dom har fått gå hem tidigare både måndag och tisdag. Det känns skönt att kunna hämta lite tidigare ibland, jag vet att dom inte lider av att vara på dagis men jag vill ju spendera mer tid med dom :)

Sedan är det kalasförberedelser som gäller! Jag måste försöka lista ut hur jag ska få ihop en turtlestårta? Om någon sitter inne på något hett tips så får ni mer än gärna dela med er!

Den här tårtan är ju såå fin! Men jag har ingen sugarpaste, så att få ihop alla turtlesfärgerna kommer bli svårt... jag får nog satsa på karamellfärgad grädde eller grön marsipan... Ojoj vilka beslut som måste tas idag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: