upp å ner, ner å upp...

Jag vet inte riktigt hur allt e just nu. Allt e på väg utför.. Orken bara försvinner. Jag har så otroligt mkt framför mig som jag måste ta tag i och just nu känns det bara så tröttsamt.. Och mitt upp i allting så kommer det en jävla tenta. På mån. ska jag tenta, och jag har väl pluggat typ...ingenting. =/ Det finns så himla mkt annat som tar upp min tid just nu. Hjärnan e som förlamad när det gäller det där med att försöka förankra lite kunskap..

Det är ju trevligt att det snöar ute idag iaf. Måste gå ut med barnen en stund idag... å sen FÖRSÖKA plugga.. Jag vet inte varför jag gnäller, de finns ju folk som har det sämre, men just nu känner jag mig som en treåring som bara vill lägga sig på golvet och sparka och skrika...typ. Jag förtjänar inte att gnälla, men tankar och känslorna bara kör över mig, jag kan inte stoppa det. En förändring är vad jag söker... färga håret svart? Flytta till en annan stad? Jag vet inte VAD... frågan är, är förändring detsamma som att fly? Och isf, är det okej att fly? Joo.. jag tycker nog det e okej..

Ojojoj vilket tråkigt inlägg det här blev. Jag lovar att jag ska försöka göraallt för att rycka upp mig!Jag kanske måste börja måla igen? Det kanske är det som är felet? Jag har inte målat på flera år nu.. Måla är som terapi! Jag får väl pallra mig ner till stan och inhandla lite nya färger.. :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: