Uppdatering

Jag kan härmed meddela att tentan är över - SKÖNT! Och hur gick det? Inte en aning! Jag svarade på alla frågor, även om jag hittade på en del av svaren ;) Om jag har riktigt riktigt tur så lyckas jag få ihop till G iaf. Håll tummarna för mig! Om si sådär 15 dagar får jag veta hur de gick.

Imorse var jag ett nervvrak. Jag ringde en klasskompis på väg till skolan för att prata av mig lite tentaoro (eftersom han inte svarade på mitt sms). Det gick många signaler innan han svarade och när han väl svarade så lät det som han SOV!

klassk. - ....vaa gör duu..?

hysterisk tjej (jag) - jag är på väg till skolan!!

klassk - varför då?

hysterisk tjej - TENTAN!!

klassk - vaa nee vad e klockan?

hysterisk tjej - den börjar om en halvtimme! Skynda dig!!!

Jag tyckte ju synd om honom som hade försovit sig, men jag kunde verkligen inte förstå hur han helt och hållet lyckats GLÖMMA bort tentan! Och gissa vad? HAN DREV MED MIG! ( fick jag veta sen i skolan ) Han hade inte försovit sig. Jäkla mupp! ;) Nu ska jag fundera ut något riktigt bra "right back at ya!"Efter tentan kändes allt så bra. Den där tunga stenen som jag bar på (tentan) försvann och i och med det kunde jag orka bära hem några påsar fulla med lite godsaker: bronzpuder, mascara, halsband, benvärmare, leggings x 2, jeans, två par vinterkängor till barnen, födelsedagspresenter åt vinnie, byxor och pyamas åt vilja, klänning... mmmm.. det känns SÅ bra att få shoppa loss lite... Efter att ha skrivit det här inser jag att jag redan har misslyckats med ett av mina nyårslöften ;)

...... Lr iofs.. VAD av det där var egentligen onödigt? Jag behövde ALLT. Ja, så var det! Så jag har ju inte riktigt sumpat hela löftet ännu... ;)

Efter shoppingturen som förövrigt min vän S. följde med på, så träffade jag barnen, och sen åkte vi hem tillsammans. Vi kollade på hitta nemo, var ute och lekte i snön och bakade pizza (uups, ett löfte till som de går sådär med..). Och det skönaste av allt: vi kastade ut julen! Pepparkakshuset åkte i soporna, granen fick bosätta sig i kartongen igen (halva granen iaf, den andra halvan får bara hänga på lite.. hur FAN får man ner en hel gran i en minikartong som ser ut att vara lämpad för typ... ett par skidor för en 2åring?!) Vi hade iaf en väldigt mysig dag ihop, jag och barnen. Och dom blev väldigt glada när dom fick tillåtelse att klä ut sin mamma till julgran! - jag funderar på att extraknäcka som mänsklig julgran till nästa jul, jag tror det kan bli en hit!

Vinterstövlar till barnen - liten till liten, stor till stor :)
Hejdå alla "tusen miljoner polkagrisar" (vincent), vi ses nästa jul!Mys


The julgran! Stylad av V & V!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: