Växtcellen VS djurcellen

Nu har jag gjort mina två biologidagar! Och det har varit KUL! Jag gillar natuvetenskap. Idag har jag fått lära mig vad skillnaden är mellan växtcellens och djurcellens uppbyggnad - GRYMT! Jag har kollat på växtceller i ett microskop! =D Känner mig så jävla bright! Vi har nu fått i uppgift att planera en biologilektion, imorgon är vi "lediga" (man är aldrig ledig när man går i skolan) så då ska jag ta itu med planeringen.

På torsdag är det dags för Kemilaboration, och det ser jag fram emot!







Idag var barnen liite truliga när det var läggdags, jag var tvungen att bli lite arg på Viljutt för hon lyssnar verkligen inte på mig, om jag säger åt henne så skrattar hon bara och springer iväg - de måste jag ta ur henne! Varför ska det vara så svårt för mammor att få barnen att lyssna? Jag har fått uppfattningen att barn lyssnar mer på pappan, och att det faller sig så naturligt. Pappan behöver oftast inte kämpa lika hårt som mamman för att få dem att lyssna. Jag får väl jobba mer på de där..

Eftersom jag har hemstudier imorgon så ska jag och barnen ta sovmorgon! :) Sen ska jag på yoga och gymma, och storhandla... hmm.. jaa.. de va väl morgondagens upplägg de..

Nu ska jag kolla på Dr House! Det är såå spääännande!







Postat av: Linda

Hehe de där känner jag igen, Felicia gör samma sak, skrattar och ignorerar mig. Kan driva en till vansinne!!

Men du, du är utmanad! Kika in i min blogg o se, så får du avslöja lite om dig själv:)

Hoppas ni mår bra alla 3:)

2009-01-20 @ 21:36:08
URL: http://itsjustwords.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: