hujeda mig

Jag har jobbat min sista helg för sommren och semestern känns nära nu. Lovely!
Igår var syster, jag och barnen i parken zoo tillsammans med en vän och hennes son. Vi tittade på Hujeda mig va´ många sånger


"I regi av Linus Wahlgren, som också medverkar i showen, träffar vi Kim Sulocki, Sara Edwardsson, Benjamin Wahlgren, Frida Sandén, Bianca Wahlgren, Josefine Götestam och Mimmi Sandén i en musikalisk och svängig familjeshow som också innehåller mycket dans och skojfriskt småprat.

I den roliga föreställningen Hujeda mej va' många sånger framförs visorna från Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Madicken, Karlsson på taket, Ronja Rövardotter och Rasmus på luffen på ett sätt som du aldrig har hört dem förut. Astrid Lindgrens älskade och välkända favoriter som du känner igen ifrån filmerna och tv-programmen, men i ny grym musikalisk tappning - en riktig kalasföreställning.

En sommarshow för hela familjen!"

Barnen gillade verkligen showen. Kul för barnen och skönt för mamma som faktiskt fick sitta ganska still i en timme :)

Idag och imorgon är jag ledig. Idag har vi tagit det ganska lugnt, vi åt frukost sent och försökte att inte stressa (jag) igenom dagen. Vi åkte till min mormors grav och gjorde fint. Jag planterade lite blommor och Vincent och Vilja lämnade en varsin ros. Barnen tycker om att åka dit, och för en gång skull är dom snälla och ödmjuka när vi befinner oss på kyrkogården. Dom hjälpte till att plantera, vattna och fixa. Ser din mormor oss nu? frågade Vincent. Ja, det kanske hon gör sa jag. Och hon är nogväldigt stolt över vilka fina barn jag har!
Efter besöket på kyrkogården åkte vi och storhandlade på Willys. Jag var faktiskt nervös inför handlingen. Det var länge sedan jag var och storhandlade med båda barnen. Jag brukar oftast ordna b-vakt när det är dax för såna saker. Men idag hade jag inget val, kylen ekade och mamma och pappa är i Österrike, alltså kunde jag inte få hjälp därifrån. Jag hade ett seriöst snack med barnen innan vi gick in i affären. Otroligt nog så klarade vi oss undan med endast några få små utbrott och tjaffs om vem som skulle sitta i vagnen, vem som skulle gå och att man faktiskt inte kunde hoppa på köttfärsen! Jag funderar liite över Vincents beteende och undrar om det kanske faktiskt är så att det håller på att vända? Han kanske ska bli den där söta, charmiga, goa ungen som största delen av tiden är mamma till lags istället för den där trotsiga pojken med tålamod som är lika med noll, sura miner och små horn i pannan när han smider onda planer.. ;) Men nej, sen ångrar jag mig att jag tänker så, jag måste vara beredd på det värsta, jag kan inte gå och tro att det ska vända nu, för det kanske bara var ett undantag idag? Men visst är det konstigt att hur mycket dumt den där sura lilla ungen ibland hittar på så älskar jag honom lika mycket ändå! Förmodligen vet han det, det är därför han kan bete sig nästan hur som helst, han vet att när det gäller min kärlek så spelar det ingen som helst roll! ♥

Parken zoo

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: