secret wild strawberry

Igår åkte jag syster tillsammans med mig och barnen till vårt hemliga smultronställe. Långt in i Strängnäs skogar gömmer sig världens mysigaste badställe. Anledningen till att vi vet om stället är för att vi bodde i Strängnäs när vi var små och brukade då bada där. Vi pratar inte om en stor strand nu, utan det är som en liten udde ut från skogen där alla kan ha sin egna lilla plats att bada från. Vattnet är alldedes klart.

På vägen hem stannade vi till vid gården som vi bodde vid när vi var små. Vi promenerade lite runt husen. Det var så vackert. Både jag och syrran konstaterade att det var himla synd att vi flyttade därifrån. Gården eller vad man ska kalla det var liksom en stor herrgård med två flyglar. Vi bodde i en ena flygeln. I det stora huset bodde en tjej som jag alltid brukade leka med. Vi var jättenära vänner. Igår när jag kom hem så kom jag på att jag skulle söka efter tjejen på facebook. Jag hittade henne! Jag skrev iväg ett mejl till henne och berättade att jag hade varit vid huset under dagen. Hon svarade och sa att hon hade sett mig, men hon visste inte då att det var jag. Tänk vad dagens teknik kan uträtta - helt otroligt! Det är ju hur kul som helst! =)

Vi har sovit hos syrran två nätter nu och snart ska vi vidare till mamma och pappa. Det är lite tattarvarning på oss när vi flänger runt såhär men jag ska ju jobba hela helgen så då är det bättre att vi bor hos mamma och pappa istället för att åka fram och tillbaka mellan stan, landet, jobbet osv. Men men, en heeel helg bestående av jobb. Underbart.. not. Men jag glädjer mig med att det faktiskt inte är så lång tid kvar innan jag slutar! =D Trots det har jag nu iaf fått min delegering, det är skönt.

Hoppas ni får en trevlig helg!Det ska inte alltid vara lätt..


Hela stora familjen badar ;) (Mamman kärringbadar)


Vilja övar på att simma


Picknick i det gröna


Mina jesus a´la sex, drugs and rock n´roll gjorde sig grymt bra på landsvägen!


Mot det tidiga barndomshemmet


VackertPostat av: Elin

Haha! Fan vad klockrent, jesus a´la sex, drugs and rock n´roll! In my du vet vad! PUSS

2009-07-04 @ 16:30:12
Postat av: Anonym

vilka snygga skor! vart är dom köpt ? :)

2009-07-05 @ 20:14:25

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: