better day?

Det var så konstigt imorse.. helt plötsligt dök mitt anteckningsblock upp på precis det stället där det brukar ligga.. och vanten visade sig ligga i viljas vagn.. Man skulle nästan kunna tro att jag inte letat ordentligt... (!) ;)

Kanske är det ett tecken på att den här dagen blir en bättre dag? Eller inte.. vi försov oss ju imorse.. eller, jag snoozade för länge helt enkelt. Det är ju livsfarligt! Jag var tvungen att ringa till dagis och be dem att inte plocka undan frukosten för tidigt eftersom vi var sena. Men vi hann faktiskt utan problem till slut =) Skönt! Jag fick en illamåendeattack mitt upp i allting, men jag har börjat vänja mig vid det nu. När stressen blir för mycket så vill jag bara kräkas. Är det någon mer som brukar känna så? Är jag helt onormal? Jag ska ringa vårdcentralen och fråga vad dom kan göra med en stressad mamma som bara vill kräkas. Det blir nog bra till slut! Tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt!

Inatt sov vi alla 3 i min säng. Det var så mysigt. Att kunna sova tillsammans med ett barn på varje sida, utan att trängas ♥ Igår kväll låg vi och läste Mamma mu och Kråkan firar jul, innan vi somnade allihop. Jag älskar Mamma mu! Hon är världens coolaste ko! Innan vi somnade var Vinnie så gullig, han sa "Mamma, det känns som om vi sover i en gräddsäng!"  Och ja, visst gör det de, men dom nya underbara fluffiga täckena och kuddarna, och dom fina nya vita lakanen som Mami köpt till mig. Fina påslakan och fluffiga täcken är lixom livskvalité för mig!

Nu ska jag lämna min favoritdator (längst ner i hörnet, mot fönstret) i biblioteket och möta upp min grupp. Vi ska planera inför våran presentation på torsdag, som vi har på Communication. Vi ska framföra en Storytelling och spela upp som en slags teater. Gissa vad jag har för roll? The woolly little sheep... Men jag är glad att jag slapp rollen som The naughty pig! ;)Later!
Postat av: Cecilia Eriksson

Heeej ! Hur gick det ? Var du ett duktigt får ? :P hehe... Kom ihåg i all stress Sophie att du e världens bästa mamma ! <3

2009-11-25 @ 18:21:50
URL: http://cme86.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: