dålig start på dagen!

Sådär 2min innan vi skulle iväg till dagis så upptäckte jag att jag slarvat bort hela mitt anteckningsblock för svenskakursen. Det är ju fullt med massor av viktiga anteckningar <--- ÅNGEST! Jag letade och letade, men när man är sådär stressad så kan man lika gärna ge upp. Hittar ju inte ens min egen hand i såna lägen!
Sen var det de där med gaffeln.. Mina stövlar har gått sönder i dragkedjan, och jag kommer alltid på i sista sekund att jag inte kan stänga dom så då måste jag springa omkring med stövlarna halvt om halvt på fötterna och hämta en gaffel! Som jag sen använder till att stänga dragkedjan. Tattare I know! Kanske vore värt att lämna till skomakaren? Iaf så ska jag försöka komma ihåg att lägga en gaffel I stöveln, så jag slipper springa och hämta den varje gång! Självklart glömde jag äta frukost oxå!
På vägen till dagis tappade jag min ena vante, och sen fick jag paraplyet i ögat. Så klart! Har inte hunnit kolla mig i spegeln sen jag kom till skolan, men tack vare paraplyet så har jag säkert fullt med mascara runt hela ögat! Tippentoppen! När jag sen hade skrivit ut min exa och skulle häfta ihop den så häftade jag ihop den åt fel håll!
Vad är det med den här dagen? Gud är ond idag - I can feel it! Eller så skyller jag allt på Sverige och det hemska vädret... Jag förbannar det!

Den svenska befolkningen kommer gå under i depression om vi inte får någon sol!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: