DET VAR EN BRA FREDAG

Just nu ligger vi alla 3 i min säng och morgonmyser Det är det bästa! Jag fick sovmorgon idag, barnen sov ända till kl. kvart i 8! Det är lyx! Vincent ligger och läser sönder leksakstidningar och Vilja ligger brevid mig med sin egna lilla laptop som hon fick när hon fyllde år. Jag är så glad att jag har världens finaste ungar, för det har jag verkligen! ♥

Igår hade vi en bra dag! Barnen fick ledigt från dagis. Deras pappa kom hit och tog hand om dem en stund på förmiddagen medan jag var i skolan. Vilja var hos läkaren för att få sina Svinkoppor undersökta, och dom såg rätt bra ut men nu har hon fått Fucidin utskrivet. Hon har gått över tre v. med kopporna nu och vi har varit på vårdcentralen fyra ggr! Men nu håller vi tummarna för att hon ska bli av med kopporna snart.

Igår kväll så var jag och barnen ute och åt tillsammans med med kusin, hennes son och henns pojkvän. Det var kul. Det var länge sen vi umgicks. Förut så umgicks vi jämt allihopa, men då var ju esten med. Det var innan han försvann spårlöst! Jag saknar den sommaren, vi hade så kul ihop allihopa! Och vi hittade alltid på kul saker med barnen. Vi var det bästa gänget helt enkelt och sommaren 2008 var den bästa!Nog med tillbakablickar för 2008! Igår kväll så hade vi det iaf jättetrevligt när vi var ute och åt. Efter maten gick vi till systers butik, Söders deliktesser, för att mingla lite på Öppet hus. Det var trevligt. Syrran hennes kompanjon G, hade massor med godsaker att bjuda på. Vad sägs om sandwich med bacon, kavring och mjuk pepparkaka? Och peccanpajen var grym! Jag shoppade lite godsaker och sedan åkte vi hemåt när barnen tröttnat och det inte gick att muta dom med mintkyssar längre. När dom kom hem somnade dom nästan omgående. Men det var en bra kväll, och jag var glad för att jag slapp sitta hemma i soffan och glo för en gång skull! ;)

Idag är det lördag och idag är det en dag som jag sett fram emot länge. Barnen ska åka till min älskade vän Fröken A. och hennes son K. för att sova över. Då får jag lite tid till att vara bara Sophie, och jag kan lova att det är något som jag verkligen behöver! Jag är så tacksam över fröken A:s hjälp! Hon ska få en fin present från Söders delikatesser från mig! Hon är världens bästa! Tack fröken A! Det är inte konstigt att vi gifte oss på FB! ;)
Jag ska lämna barnen innan lunch. Dom skulle baka pepparkakor tillsammans och ha lite lördagsmys. Det blir kanon! Barnen har sovit där förut och det gick hur bra som helst. Det känns absolut lugnt!

Efter att jag har lämnat barnen kanske jag ska ta och åka till Tuna Park och bara njuta av att kunna gå runt, i lugn och ro. Sen ska jag hem och städa lite, kanske plocka fram de sista adventsljusstakarna.
Sedan blir det lite fest ikväll. En bra lördag I hope!

Nu måste jag sms:a min fd. granne och fråga om hon står i vaccinationskön. Hon skulle gå dit och ställa sig kl. 08.00! Hon frågade om jag ville följa med, men det blev lite problem med barnen. Jag vill inte släpa med dom att stå och köa. Iofs kan jag göra ett försök med sprutan efter att jag lämnat dem hos fröken A. men risken är ju att vaccinet redan är slut för dagen då.

Nu är det dags för frukost!

Happy lördag!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: