sjuklingar

Jag har börjat må bättre nu, lite snorigt är det fortf. men ingen hög feber. Skönt! Dessvärre har Vincent insjuknat. Han ligger avdäckad på soffan just nu, med 40.1 graders feber, PÅ alvedon. Stackarn. Han dreglar för han har så ont i halsen och därför har jag svårt att få i honom något att dricka. Jag har laddat med handdukar i kylen och gjort yoggiglass och isglass. Jag hoppas febern vänder snart. Jag vet inte om det är influensan, men troligtvis är det så. Vilja är inte sjuk och hon är ju vaccinerad så de är ju inte så kontstigt isf.
Men hon vill bra gärna oxå vara sjuk, så hon oxå får massor med uppmärksamhet "mamma, jag haa feber haaaalseen" säger hon och håller sig för halsen ;) Lillstrumpan ♥

På eftermiddagen kommer barnens mormor hit. Hon lovade för en tid sen att hon skulle vara barnvakt ikväll för jag ska ut på äventyr! ;P Som tur är så är hon ju oxå vaccinerad, om det nu är influensan som härjar. Och hon om någon, kan ta hand om sjuka barn! Om det inte var mormor som skulle barnvakta idag, så hade jag aldrig kunnat åka ifrån Vincent. Men nu känns det bra ändå!

Happy sunday!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: