update!

Presentationen gick bra! Jag skötte mig som får! Men pratade kanske lite tyst, men det är ett problem som är djupt rotat hos mig. Iaf när jag ska stå framför en whiteboard och prata :P Jag fick några skrattattacker men lyckades kväva de flesta. Men oj vad söta vi var! Hela djurgänget! Jag tog en bild på mig imorse med mina söta små fåröron... vi får se om jag vågar publicera den.

På em. var jag med Vilja på vårdcentralen igen! Tredje gången gillt blir det nu, som hon är där. Och inte f*n hjälpte det. Okompetent personal verkar det som! Men både jag och Vincent har gått hos en läkare där som e kanon! Och imorgon ska Vilja tillbaka för fjärde gången (!) och då få träffa en läkare, så jag hoppas det blir samma läkare som vi haft. Då kanske det blir lite ordning på hennes svinkoppor tillsist iaf. Stackarn, hon blir ju inte av med dem.

På hemvägen stannade vi vid coop och handlade lite. Vi skulle egentligen stanna för att köpa blöjor. Tror ni vi köpte några blöjor? Nej. Så klart inte. Det glömde jag ju. Jag har varit och handlar i TVÅ omgångar idag, och ändå kom jag inte ihåg det. )"(/&/#&!/"/)"¤#7
Sen skulle vi ta bussen hem från coop och för det första var det så förbannat mkt trafik pga vaccinationen, och det verkade ju inte bussarna tänkt på.. eller, bussgubbarna kanske det är som ska tänka? Ja, bussarna var iaf försenade. Sen kom det en buss och nej, den kom vi inte med på.. fråga mig inte varför. Sen kom nästa buss. Den kom vi med. Sen upptäckte jag plötsligt att vi åkt förbi busshållsplatsen för länge sen. Det är bara så typiskt mig! Men jag måste ändå säga.. jag gillar att åka buss. För krockar den så kan iaf ingen skylla på mig. Det känns tryggt.

Kvällen gick åt till att först natta barnen och läsa saga sen städa, tvätta, diska, duscha och måla naglarna. Nymålade naglar känns så lyxigt. Och nu är dom helt svarta... som natten ♥ Jag har oxå plockat fram några adventsljusstakar. Jag fick en ny av mamma i år, den är jättefin. Men när jag plockade upp den visade det sig att en lampa är trasig.. vad irriterad jag blir! Förmodligen kommer jag inte ens hitta kvittot och då måste jag bli den där jobbiga kunden som ingen vill ha. Som inte ger sig förrän hon får rätt. Ja, det får nog bli så! Jysk är ju redan avklarad, där är jag nog portad för all framtid. Nu är det Underbara hem jag ska ge mig på!

Imorgon blir det nog lite sovmorgon. Jag behöver nog inte gå upp kl.6.. Men kl.7 kanske.. Men det är ju lyx det med, haha!

Natti


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: