update

Nu har jag nästan kommit i ordning i lägenheten och tentan är inlämnad! Feels good!
Jag kände mig inte helt 100% nöjd med tentan, men det kändes skönare att lämna in den iaf och ta en komplettering sen om det behövs, istället för att resta den.

Och i huvudet börjar det också bli ordning och reda. Flytten har verkligen varit slitsam. Som tur var så tog underbara fd. grannen hand om barnen under tre dagar, så barnen slapp det värsta kaoset. Jag är så tacksam!

Vi trivs jättebra i nya lägenheten, även om jag tror att det faktiskt har varit en ganska stor förändring för barnen. Mest för Vincent. Han har börjat drömma mardrömmar. Ibland tycker jag själv att det är ganska obehagligt när han drömmer och sedan vaknar upp och är ledsen, näst intill hysterisk. Då är det precis som om han sover och jag kan inte väcka honom och han är i princip otröstlig. Det är ju normalt att barn drömmer mardrömmer, speciellt i perioder då det händer mycket omkring dem. Men jag ska ändå ta och läsa på lite om barn och mardrömmar så jag känner mig lite mer insatt.


För en tid sedan så skrev jag om att jag skulle på föräldramöte på dagis. Jag hade ett mål den kvällen --> veckobrev! Och guess what? Veckobrev blev det! :) Jag hade ju som vanligt lite svårt för att bara vara tyst. När nya föräldrarådsrepresentanter skulle utses, då brukar alla föräldrar sitta tysta och titta ner i golvet för att undvika att bli valda. Men då viftade de två blonda kontrollfreaken (jag och fd. grannen) glatt och frivilligt med både armar och händer! Föräldrarådsrepresentanter är ju rena drömmen! Ännu mer kontroll! We like! Eller hur M? ;)

För övrigt så är jag galet förkyld just nu. Igår när jag satt och skrev tenta så smög sig febern på, och jag snöt upp nästan en hel toarulle! DET är sjukt! Jag ångrar att jag slängde den där snorsugen som man har till små bebisar. Jag skulle verkligen behöva den just nu! :P

Nu ska jag fortsätta mitt fredagsnöje med att snyta mig och ja... titta in i väggen kanske? Tv-kanaler har jag ju inga ännu. SÅ tråkigt!

Hoppas ni har det bra i fredagsmyset!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: