vaccinhysteri

Till att börja med så känns det som att saker och ting börjar klarna. Stressen kommer alltid att finnas där, mer eller mindre vissa dagar men vem vet, en vacker dag kanske jag lär mig att hantera det oxå? Den värsta konflikten med familjen verkar iaf löst sig nu. Jag tror allt kommer bli bätte. Och som jag skrev förut, så är familjen väldigt viktig för mig. Och det som är bra med en familj är att hur mkt man än bråkar och tjaffsar, så finns den ändå kvar. Förr eller senare så löser sig allt. But still.. en fet vinst på trisslott och sedan raka vägen till solen i en månad! Det skulle jag inte tacka nej till! Jag skulle ta med mig barnen och bara ladda batterierna, njuta av livet och glömma allt som heter Sverige (med tråkväder), plugga, städa, pengar och framför allt alla krav och all press.

Vilja har fortf. svinkoppor och det verkar sprida sig. Men jag och Vincent har klarat oss än så länge. Idag stod jag och köade med Vincent för vaccinet. Vi började köa tio minuter innan dom öppnade dörrarna och den värsta hysterin drog igång. Men det gick ändå ganska fort. På ca. 40 var vi klara med både kö och spruta! Jag hade laddat upp med russin och leksakstidningar till Vincent och det nöjde han sig med. Lyckligtvis träffade jag Viljas dagisfröken i kön, så vi kunde konversera lite och vips så hade vi tagit oss igenom hela kön. Jag var positivt överraskad av tempot!
Vincent ville självklart inte ta sprutan och när sköterskan stack honom i armen så kom krokodiltårarna. Smart som jag är (!) så hade jag förberett med klubba i jackfickan. Så fort klubben kom fram så försvann tårarna.
Nu är ju den stora frågan om han får biverkningar eller ej? Ännu har jag inte märkt något men vi för säkerhet skull stannar vi hemma imorgon och tar det lugnt.
Vi ska åka ut till mormor på landet en liten stund, och sedan blir Vilja kvar där medan jag och Vincent åker hem och fixar lite inför Viljas födelsedag på torsdag. ♥

BeforeAfter

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: