ser fram emot en skön kväll






Dagems föreläsning som jag hade sett fram emot var en stor besvikelse!
Om en lärare inte brinner för sitt ämne så känns föreläsningen helt onödig. Då kan man lika gärna läsa sig till saken. Jag gick tidigt. Tog en sväng på stan med mina klassisar och hittade perfekta julklappar - de sista! Nu är alla julklappar inhandlade. Bara inslagningen klar. Phuu! Rimmat har jag oxå gjort. Inte för att jag måste utan för att jag vill. Det är sånt jag inte kan hålla mig ifrån. Jag älskar att rimma! Jag rimmar på allt! Jag kommer oftast på rimmen när jag är ute och går, då tar jag och skriver ner det på telefonen innan jag glömmer bort det. Gud, jag är verkligen JÄTTEBRA på rim! ;) Jag borde ta beställningar på julklappsrim!?
Nu känns det iaf som att jag börjar komma ikapp lite. Vi har inventerat luciakläderna inför nästa vecka och så har vi äntligen bakat peppisar. Jag brände första plåten men det gör inget. Barnen är iaf nöjda nu :) Jag bakade lite solrosbröd oxå. Jag mår bra när jag får stå i köket och fixa lite. Det är när jag inte hinner med att göra såna saker som jag gillar som jag blir stressad.

Ikväll kommer M hit ♥ Jag tror vi ska försöka se en film. Kommer bli mys!

Nu e de julis på på tv! Tycker ni den e bra? Den påminner lite om Mysteriet på Greveholm som jag älskar. Har ni öppnat 9:e luckan? Jag har paketkalender som jag fått av mami och i dagens paket var det inte mindre än en karta alvedon! Min mamma är bra påhittig hon :P

Puss

((Tack för den fina uppmuntran S ♥ ))





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: