ska vi gifta oss?

Helena - Ja, vi kanske borde gifta oss? Haha! Jag vet inte vem du är men jag gillar dina kommentarer så det KAN ju bara inte bli fel! ;)

För övrigt så är min son inne i en period då han funderar mycket på det här med familjen. Han tycker att det är konstigt att jag är VUXEN men inte är GIFT med någon (känn pressen lixom!). Jag tror han oroar sig lite för mig ibland. Det är inte bra. Jag vill inte att han ska göra det. Men han bryr sig om människor. Han är sådär lillgammal med hjärtat på rätt plats ♥

Här om dagen sa han "Jag tycker att du ska gå till stan och söka efter en kille och fråga om han har någon flicka. Om han vill gifta sig med dig. I stan finns det mycket människor. När jag blir 9 år ska jag ta min cykel och cykla till alla hus och fråga alla flickor om dom vill gifta sig med mig!"
Postat av: Sanna

Vilken romantiskt liten knodd du har fått Sophie och vad omtänksamt utav honom att bry sig om dig, för att du är utan partner.Kram Sanna

2010-12-11 @ 23:26:14
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV: Desamma!Kram Sanna

2010-12-12 @ 00:05:57
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Helena

Weeiiihoo ;D Haha.. Nä det har du ju rätt i förståss. Men det är ju kul att du gillar mina kommentarer :)

Synd bara att du antagligen är rak...Well, jag lovar att det går över hos Vincent. Så du behöver inte oroa dig. Jag var själv likadan när jag var liten. Mina föräldrar skiljdes när jag var tre.

Ibland fick vara med mamma på hennes jobb, så brukade jag fråga de männen som jag tyckte såg bäst ut ifall de ville bli min nya pappa. (Och även hennes vänner) Stackars mamma..! 

2010-12-12 @ 11:27:12
Postat av: E

Även jag vill gärna träda fram här och tala om att jag väldigt gärna vill gifta mig med dig. Rak? Knappast, Sophie. Jag vet vad du sagt, man ska testa allt en gång. När du testat mig...är du aldrig mer "rak.

2010-12-19 @ 19:23:08

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: