tentaångest

Den här helgen har jag förträngt alla tentor och hängt med syrran istället. Inte bra jag vet. Men behövligt! I fredags bjöd pappa oss på julbord på Tingsgården sedan avslutade vi kvällen på Harrys. Tack pappa
Jag övernattade hos syrran en natt som sedan blev två nätter. Jag ville helt enkelt inte hem för om jag kom hem så visste jag att jag var tvungen att plugga. Sedan var det ju självklart så mys att få hänga med syrran bara. Det var himla längesen. Igår kväll gick vi ner en sväng på Café Sylvia och lyssnade på en vän till familjen som spelade. Galet bra!

Barnen kom hem idag och min plan var att skriva på tentan men jag gav upp efter några rader. Jag ville bara mysa till max med barnen. Vi beställde hem pizza och bäddade ner oss med pyamasar på i min säng framför en film.

Jag har sån sjuk ångest just nu för mina tentor som ja ska hinna med och det är en anledning till att jag inte bloggar så mycket. Jag har svårt att fokusera på annat lixom. Jag hoppas att jag blir klar med allt snart så jag kan få bli mitt vanliga jag igen. Det känns inte alls bekvämt nu.


Jag hjälpte syrran lite i butiken igår - om ni vill köpa finfina julklappar
så ska ni gå till Söders Delikatesser!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: