varning för gnäll!

Vi är hemma idag. Jag skulle egentligen vara i skolan och arbeta med ett projekt i estetiken men Vincent har haft ont i magen hela morgonen så vi fick bli hemma. Det passar aldrig att vara sjuk. Men minst just nu. Innan jul ska vi leverera 4 tentor och 1 projektarbete. Alla ska inte vara inne precis innan jul utan några dagar efter. Men nej, jag vill inte sitta hela julen och arbeta. Jag vill få klart allt innan. Annars kan jag inte njuta. Just nu känns julen väldigt långt borta. Jag orkar inte ens tänka på den. Varenda kväll sitter jag uppe och pluggar nu. Känns som att jag kommer växa fast i min dator snart. Men så har datorn börjat strula. Och mobilen funkar inte som den ska. Och jag blir bara så jävla förbannad! Varför kan INGENTING fungera?? Mitt bredband är segare än segast och alla människor som arbetar med support verkar vara något arbetslöst och meningslöst som folk bara plockat in från gatan. Man ska alltid sköta allting själv! Det hade varit bättre om jag levt på stenåldern. Sitta i en grotta och röra lite i grytan hade varit fint.. Det hade jag klarat av!

Jag trodde allting skulle bli bättre efter praktiken. Jag tror ju alltid att jag ska klara av mer än vad jag gör. Men nej. Jag är tydligen ingen supermänniska. Jag bara längtar efter tid tid och tid. Tid att ge barnen. Just nu känner jag mig bara som världens sämsta, tråkigaste och grinigaste mamma. Jag vet inte vad jag ska göra för att kunna hantera stressen bättre? Är det vad det handlar om? Hur man hanterar stressen? Eller handlar det om att man måste minska den? Det borde väl finnas kurser i stresshantering? Isf önskar jag mig det av jultomten! Men just nu tror jag att den enda som skulle hjälpa mig vore om jag bodde på Jamaica.. TYP!

Men jag är ju som vanligt - bergodalbana! Jag slår vad om att allt känns mycket bättre om bara några timmar. Jag ska passa på att plugga nu medan barnen leker fint på sitt rum. Sedan måste jag göra någon supermorsagrej för att döva mitt dåliga samvete. Mina gullungar - vad skulle jag göra utan dom? Då skulle jag suttit i kassan på Ica, druckit mig full varenda helg, lagt alla mina pengar på glittriga klänningar och varit nöjd med livet. Just nu kämpar jag för att bygga upp en grund att stå på, stressar halvt ihjäl mig, humörsvänger, svär över ont om pengar och tar hand om magsjuka barn. Men vet ni vad? Jag är jävligt nöjd med mitt liv i alla fall och skulle inte vilja byta det mot något annat. Allt för barnen ♥

Efter regn kommer solsken
((Åh vad skönt det var att få gnälla av sig.))Postat av: Sanna

Känner igen mig så mycket, känner mig med som världens grinigaste mamma när jag inte har tid att uppmärksamma Alva och känner hela tiden att jag måste komplettera och ge henne extra tid med något riktigt stort efteråt.Kram Sanna

2010-12-08 @ 11:02:50
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Du är en fantastisk mamma! Kreativ, kärleksfull, och otroligt ambitiös ;) Luta dig tillbaka och ge dig själv lite beröm. Du inspirerar mig iaf. Stor kram.

2010-12-09 @ 09:39:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: