s.t.r.e.s.s

Stress stress stress. Det är vad den här veckan består av. I alla fall fram till helgen. Sedan hoppas jag att jag ska kunna slappna av ordentligt. Igår hade jag en låååång dag i skolan med massa tunga och jobbiga bokanalyser som stod på schemat. Vi skulle analysera Anne of Green Gable och Harry Potter and the philosopher´s stone. Hur roligt det var kanske ni kan lista ut själva :P Efter halva dagen så ringde dom från dagis. Då hade Vincent tjatat hela förmiddagen om att han inte mådde så bra och att han ville hem. Jag fick skylla mig själv eftersom det var jag som hade sagt åt honom på morgonen att han fick ringa om han började må dåligt, för han hostade rätt så mycket. Men han hade ingen feber eller så, därför lät jag honom gå till dagis i alla fall. Hur som helst så sa dagisfröken att han egentligen inte var sjuk, men han ville ju hem helt enkelt. Jag fick stå mitt kast och gå mitt under ett seminarie. Självklart började han hosta lite extra mycket när jag kom till dagis men efter ett tag glömde han bort sig ;)
På kvällen hade jag lovat att vi skulle komma och hälsa på min partnerskola där jag hade praktik, eftersom de hade öppet hus. Jag hade sjukt mycket skolarbete som låg och väntade, men jag hade ju lovat. Det var bara att trampa dit en sväng. Men det var kul att träffa barnen igen och jag fick ett jättefint häfte med teckningar från hela klassen. Självklart med Astridtema :D Vincent och Vilja tyckte det var kul att få komma och träffa Rune igen. Den lilla råttan som vi hade på besök en helg, remember? ;)

På grund av mitt överfulla schema fick jag sen lov att sitta uppe till kl. 02.00 och skriva färdigt tentan som skulle lämnas in idag. Kl. 06.00 ringde sedan väckarklockan. Som tur var så var jag nog för speedad för att ens vara trött. Jag studsade nästan upp ur sängen. Sedan bestod morgonen av att åka till tandläkaren med lillskruttan. Det var dax att dra ut tanden! Min mamma följde med som stöd, och det var tur för jag var alltför vek för det där! Jag satt brevid och höll i handen, men mamma fick ha Vilja i knäet så att jag kunde hålla för öronen när de började vrida och dra i tanden. Huuua! Vilja var i alla fall hur duktig som helst och hon sa inte ett minsta pip. I och för sig var det inte så konstig för hon fick sig en hutt dormicum innan, och det gjorde ju susen! Hon vart verkligen lullig, men hon skrattade hela tiden. Och helt plötsligt började hon prata något låtsasspråk, haha! Det var jätteskönt att det gick så bra. Vi kalasade med tårta och present på eftermiddagen bara för att hon var en sån modig och duktig tjej ♥
Efter besöket hos tandis var jag tvungen att lämna Vilja hemma hos mamma för att jag hade en muntlig examination på schemat. Medan jag var på väg in till stan så ringde dom från dagis och berättade att Vincent hade rivit upp knäet på ett staket. Men de hade tvättat de och tejpat ihop såret. Som tur var så var han inte ledsen så jag kunde göra min examination i alla fall. Och ja, den gick bra. Jag gjorde i alla fall mitt bästa och då får man väl vara nöjd :)

I natt kommer det bli ännu en natt att sitta uppe och skriva. Jag har en uppgift på engelska som ska lämnas in. Jag ska även läsa MASSA text och analysera. Sen vore det kanske bra om jag hann med att öva lite inför morgondagens redovisning. Den ska göras på engelska och därför skulle det kännas skönt att öva lite extra. Well, it´s gonna be a loooong night! Men efter imorgon är jag fri fri fri fri! ((i alla fall tills sommarkurserna drar igång!))Wooho! Dra ut tänder är kul! Eller? ;)

Så söt med gluggen! Mami säger att den är perfekt att stoppa
sugrör i och den är även bra att suga in spaghetti i :DEn väldigt trött liten Viljutt


Vincent gav fint inslagna pärlor och pärlplattor till lillasyster

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: