texten om nuJag vaknar tidigt som satan och känner mig som en riktigt gammal sur kärring när jag förbannar studenterna som redan är igång och skriker och tjoar för fullt. Var dom tvungna att väcka mig? Dra och ha champagnefrukost någon annanstans! Typ... ;) Men lite stynd tycker jag allt om dom.. Studenterna. Det är ju sjukt träligt väder idag. Men men. Vi får väl se om vi klär på oss sen och ger oss ut för att spana in åken. Vincent har nämligen gjort illa sig i foten och benet. Förmodligen är det endast en rejäl sträckning. Det började med att hela foten svullnade upp igår och han kunde inte gå. Eftersom att jag har turen att ha en mamma som är sjuksköterska så kom hon hit och tittade på foten. Vi smörjde med lite ZON och kylde med ett fruset paket hot dog! Det gjorde susen faktiskt. Svullnaden gick ner och han kunde gå lite bättre. Men idag får han ändå hålla sig lugn och helst inte springa runt för mycket för att foten och benet ska få vila sig lite. Vad som orskade sträckningen vet jag inte exakt. Pojken är ju tyvärr lika klantig som sin mor. Han ramlar och slår sig för jämnan tycker jag. Igår började dagen med att båda barnen krockade med sina sparkcyklar och ramlade rakt i en vattenpöl. Sedan när vi kom hem från dagis så ramlade jag i trappan (!) Ja, det är ju inte direkt ovanligt. Eftersom jag är lat orkade jag inte springa i trappan två ggr utan försökte få med mig alla grejer på en och samma gång: tvätten, ryggsäckar, böcker och matkassar. Mina böcker flög iväg när jag ramlade och då kom ju min underbara son till undsättning och skulle hjälpa mig, men vad hände då? Jo, då ramlade han! Vi är och lär alltid förbli klantiga familjen!

Annars så var gårdagen en bra dag. Jag var på föreläsning i Ekokritik i Västerås och missade tåget hem pga de förbannade studenterna (så klart). :P Okej, det var ju mindre bra. Mindre bra var oxå att jag och min klassis insåg att resten av klassen består av mest miljörättsaktivister och sånt där. Visst, jag köper helst ägg från frigående höns, men jag äter gärna oxå Mc Donalds! Jag och min likvärdiga klassis håller låg profil och låtsas att vi oxå brinner för djuren och träden. Om jag nu måste låtsas att jag ÄLSKAR djur och ser människan som likvärdig med dessa för att ta mig igenom kursen så får jag väl göra det då ;) BTW, så lärde jag min son döda en spindel när vi kom hem. Hårspray har ju fått en helt ny innerbörd efter att jag upptäckt vilket kanonbra mördarvapen det är! :D Men det här är ju något som jag får ligga lågt med nu under sommaren.Vincent hade en kompis med sig hem efter dagis igår. Det var jättekul. Dom lekte så himla bra ihop. Det var riktig lek och inte bara röj. Först fick de spela lite WII eftersom jag hade lovat dom de, men sedan tvingade jag dom att leka lite ;) Och som sagt, det funkade fint. Det började med Starwars som sedan övergick i mamma, pappa, barn då Vilja kom in och styrde. Sedan bakade vi sockerkaka till mellis. Kompisen stannade kvar och åt middag, sedan hann dom med lite turtelsfilm och popcorn innan hans pappa kom och hämtade honom. Vincent var helnöjd med dagen, utan tvekan! :)

Idag fick jag se att jag blivit godkänd på Språkutvecklingsdidaktiken och Barnkulturstudier. Jag känner mig lite besviken. Jag vill ha högre betyg. Jag vet att det är riktigt töntigt att inte vara nöjd, och jag brukar även akta mig för att ha för höga förväntningar. Men ändå så tycker jag att jag KAN prestera och blir därför så sur på mig själv när jag endast får G. Sedan kom jag på att VFU:n (verksamhetsförlagda utbildningen) ingår i Språkutvecklingsdidaktiken och att man nog bara kan få antingen godkänt eller underkänt på den kursen. Då har jag lixom gått hela morgonen och varit lite extra sur på mig själv i onödan. Men HEY! Det är typiskt mig ;)Vinnie vilar benet
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: