Tävling "Äta själv"!

 Nu tävlar jag ut fyra stycken "Äta själv"-paket!


Produkter:
Bestick 3-delar från Bambino. Besticken
är greppvänliga och gjorda för att passa små händer.

- Free Flow Cup från Bambino. Muggen låter vätskan rinna
fritt utan motstånd. Den blir spillfri genom att pipen fälls ner.

- Haklapp med integrerad förvaringsficka från In The Pocket Baby.

                      Paket 1: Bestick, mugg, haklapp

         Paket 2:
Bestick, mugg

Paket 3: Bestick

Paket 4: BestickFör att tävla:
- Motivera vad som skulle vara bra med att vinna ett Äta själv-paket.

- Att gilla Vi 3 mot världen - bloggfacebook och
bloglovin' samt länka till tävlingen ger helt klart lite extra plus i kanten!! ;)Glöm inte ange mejl/bloggadress i kommentaren.
Tävlingen avslutas 4/9-11


Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Helt perfekt tävling!

Jag skulle vilja vinna ett paket till min lilla kille som nyss börjat dagis. Han har aldrig varit direkt stor i maten, men äter mycket bättre när han får äta själv. Oftast blir det med fingrarna vilket kan bli ett problem om man t ex äter soppa ;) Du förstår ju att det skulle komma väl till användning :)Gillar på fb och har dej på bloglovin sen förut.

Har såklart länkat också: http://sagabus.blogg.se/tavlingar/2011/august/tavlar-hos-sophie-1.htmlKramar

2011-08-24 @ 23:49:55
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: ÄLIN

Då kör vi igen då! :) Motiveringen: De bestick som jag vann hos dig i en annan tävling är av någon konstig anledning nästan alltid i diskmaskinen. De är alltså populära att äta med, så pass att de nästan aldrig är rena när vi vill ha dem! Tjipp!

2011-08-25 @ 08:24:03
URL: http://kattenmusentiotusen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Precis som strumpor så har våra barnbestick en förmåga att bli utan sin "partner". Vi har udda gafflar, udda knivar och udda gafflar :-) Skulle vara kul att ha ett komplett paket, om än bara för ett tag tills de nya också får fötter och försvinner!

2011-08-25 @ 09:05:22
URL: http://familjensundberg.se/blog/
Postat av: anna

Ja skulle vilja vinna ett paket till Johanna som just börjat äta små portiner mat :)

Vore de inte lite skoj när ja pekar på dej när ja ser dig och säger till Johanna - Det är henne du har att tacka ditt bordskick för! Utan henne hade du fått äta med händerna :pKram kram

2011-08-25 @ 14:43:36
Postat av: Camilla

Gillat på bloglovin' och på fb. Länkat har jag med gjort, allt för att samla de värdefulla pluspoäng ;) http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/2011/august/ata-sjalv-tavling.htmlMen motiveringen är svår att komma på, men en uppsättning till av barnbestick och mugg är alltid bra och ha. Annars så skulle paketet bli en perfekt till en vän :)Kram på dig!

2011-08-25 @ 18:27:57
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: mathilda

men... jag var ju alldeles säker på att jag redan tävlat... men men höststartsförvirrad som jag är så hade jag missat det...

här är iaf min/gustavs motivering...

när man har en höststartsförvirrad mamma och två större syskon som också behöver sitt behöver man riktiga grejor så man kan förse sig själv!!! och när man förser sig själv blir man väldigt kladdig... därför borde kit ett vara självskrivet hem till mig... då kan mamma fortsätta vara förvirrad och jobbstressad, mina syskon kan fortsätta stojja och jag kan lugnt luta mig tillbaka i min stol och äta :)

2011-09-01 @ 21:13:58
URL: http://tildan.webblogg.se/
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Jag är gärna med och tävlar, har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/september/ata-sjalv-49.htmlVore den perfekta presenten till mitt brorsbarn. Han är 8 månader och börjar så smått äta "mat"

2011-09-02 @ 22:10:00
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

Ett äta självpaket är alltid bra att ha hemma, både till sin egen liten, men även när man får besök av vännerna och deras små kan man behöva några extra bestick, muggar, haklappar osv.Jag har tipsat om tävlingen här: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2011/09/02/6160980-ata-sjalv-4sep/Jag har gillat på facebook (Caroline Andersson)Jag följer dig som nummer 37

2011-09-02 @ 22:51:49
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se/
Postat av: Anja - 17 & mamma!

Vore super att vinna detta paket då vi precis börjat träna min dotter på tio månader att äta själv. Hon ska börja på dagis om två månader, och det vore ju ett STORT plus om hon kunde äta och dricka själv då! :)

Har gillat på FB. (Anja Håkanson)

Följer redan via BL. :)

Har länkat här: http://anjatavlar.blogspot.com/2011/09/ata-sjalv-paket.html.anjahakanson@hotmail.com

2011-09-02 @ 23:39:57
URL: http://anjahakanson.blogspot.com
Postat av: Lili

1.Jag är så gärnar med.

Min dotter har just nu börja äta själv,men alltid gillar att ta mat med finger,så behövas ett äta själv paket att rädda mat och hennes finger,och lära sig att äta själv med bestick,hon är alltid känns stolt när hon kan dricka själv också,så mugg kan vara en toppen plus också,då kan hon njöd med mattid med bambino paket.2.gillat på fb med namn Lili Ying.följar dig på bloglovin,fick jag nr38.har länkat på min blogg:

http://gratishav.blogspot.com/2011/09/vinn-ata-sjalv-paket.htmlHoppas på tur!!

2011-09-03 @ 11:20:19
URL: http://www.gratishav.blogspot.com
Postat av: Cattis

jag är med.. min äldsta son som är 16 månader har precis börjar intressera sig för att äta själv (innan var han lite för nöjd med att bli matad...) skulle vara perfekt att vinna eftersom han börjar på förskolan nästa vecka och de har så många småbarn att de har svårt att hjälpa alla samtidigt..gillar på fb-catharina ottosson

följer redan på bloglovin :)

länk: http://iseeuglypeople.blogg.se/jagvillvinna/2011/september/4-september-ata-sjalv-paket.html

2011-09-03 @ 12:09:03
URL: http://iseeuglypeople.blogg.se/
Postat av: joHannah

Jag är gärna med.

Jag är mamma till en tio månaders tjej som redan har en extrem vilja och vill göra allt själv, kanon tycker jag såklart då hon gärna får vara framåt. Vi har tränat på att äta själv här hemma nu i någon månad och det går framåt =) Problemet är att vi pga jobb har barnvakt ett par gånger i veckan i form av morföräldrar som bara har tillgång till "valiga" bestick hemma så där blir tjejen matad vilket gör att hon blir väldigt arg under deras middagar då hon inte får/kan själv (dessutom behöver hon ju träna vid varje måltid) så det vore kanon att kunna ha ett äta själv kit där med!Jag har gillat på fb (hannah jansson) och följer dig via bloglovin (nr 39 tror jag att jag blev)

Tipsat har jag gjort här;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/09/jag-ar-med-och-tavlar-om-ata-sjalv.html

2011-09-03 @ 17:20:00
URL: http://rockbarnettavlar.blogspot.com
Postat av: Pappan Anders

Jag vill va me :-) Motivering; Med Bambino slipper denna pappa bli ett grino. Då kan liten äta själv och pappa får ha sina bestick och glas för sej själv. Vi håller tummarna och hoppas på tur.

Ha De!

2011-09-03 @ 19:30:18
Postat av: Carola L

Jag är med och vill vinna för att det är alltid bra med bestick och annat till barn som kommer på besök. För tillfället har jag ingen i den åldern, men om ett drygt år hoppas jag att jag har det!

Gillar på FB (Carola Lind)

Följer på BL #40Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/september/ata-sjalv-paket.html

2011-09-03 @ 19:32:05
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag vill vara med och tävla!

Anledningen till att jag vill vinna är för att jag har en liten pojk hemma som är 1,5 år. Han vill gärna äta själv men jag har lite svårt att låta honom göra det. Med "rätt redskap" för det så skulle det kanske underlätta för både honom och mig. Nu när han snart börjar på dagis så måste han kunna äta själv!

2011-09-03 @ 20:23:03
URL: http://thereserunbom.blogg.se/
Postat av: Victoria B

Hej!Jag skulle verkligen vilja vinna detta kit, då vi har en härlig tjej i familjen som det är dags för att börja äta själv. Hon fyller dessutom år snart, så detta skulle bli en både nyttig och rolig present från mig, och säkerligen uppskattat av föräldrarna, då det är dags för detta nya steg :)gillar på facebook ( victoria bang)och har tipsat här: http://vickantavlar.blogg.se/2011/september/ata-sjalv-kit-49.htmlhåller tummarna!

Postat av: nettan

Med rätta bestick hamnar maten där den ska och så slipper maten hamna en slank han dit och en slank han dit och en slank han ner i diket. Ibland känns det som om maten åker åt alla håll:)enkla nettan

2011-09-03 @ 21:35:03
Postat av: Sofie L

Nu är det slut med att äta med fingrarna, perfekt nu när den lille behöver börja äta som folk ;))Följer redan pa bloglovinGillar pa FB - Sofie LindholmLæ¨nkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/september/4-sep-ata-sjalv-paket.htmlHaller tummarna

2011-09-04 @ 14:23:01
URL: http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: liselotte

Är gärna med och tävlar, skulle vara bra att vinna detta kit då mitt lilla barnbarn, 1 år, behöver öva på att äta själv, han håller precis på att skolas in på dagis och måste bli bättre på att äta själv. Har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2011/09/ata-sjalv-paket-49.html

2011-09-04 @ 17:16:00
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: jenn

Härligt! Klart att jag vill vara med! Detta behovs verkligen hemma hos oss eftersom min son just nu är i kan själv perioden, där han ska gora ALLT själv även om han inte kan........http://barbados.blogg.se/2011/september/4-september-ata-sjalv-paket.html

Jag har gillat pa Fb med namnnet Barbados jenn och foljer dig pa bloglovin!

2011-09-04 @ 20:05:52
URL: http://barbados.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Hej, jag är gärna med och tävlar!

Ett par bestick skulle min dotter verkligen behöva nu när hon vill äta mer och mer skälv och dricka ur muggen utan att behöva suga så mycket, en bra träning till att dricka ur glas så småningom. Haklappen skulle bli en flitig vän i skötväskan, toppen att den tar så liten plats och fångar upp det som inte kommer in i dotterns mun! :)Gillar på Facebook (Sandra Li

Har även bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/september/ata-sjalv-49.html/Sandra

2011-09-04 @ 21:49:20
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Humm, eftersom jag inte sett detta och klockan passerat 00 får jag väl helt enkelt hoppas på att jag kommer med bland lotterna iaf! :P Det är värt ett försök iaf ;)Bra med ett ätasjälvpaket? Jo, för då kan ungarna kladda bäst dom vill med maten, och det är väl så de lär sig bäst? Och jag slipper dessutom nojja mig för fläckar o sånt på kläderna (om vi vinner haklappen) med tanke på alla blåbär som äts vid denna tid!Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/september/vi3motvarlden.html

Bloglovin var för sent för att gilla eftersom inlägget var "för gammalt". Och dessutom såg jag att jag inte var följare - så det fixade jag givetvis till på en gång :DKram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

2011-09-05 @ 04:13:26
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: jessamy

Bara för att det är praktiskt.

2011-09-05 @ 09:37:15
URL: http://jessamys.blogspot.com
Postat av: Carro

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta då jag skulle vilja ge det som en extra liten fin present till min brorsdotter som precis börjat äta själv :) Vore kul att få ge något då studentekonomin inte tillåter det :/Jag har gillat på Bloglovin också samt länkat i min blogg här http://ecarro.blogg.se/2011/september/tavlar-om-ata-sjalv.html

2011-09-05 @ 20:04:25
URL: http://ecarro.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: