Myshelg i Nyköping

 
Tja tja bloggään! ;)
 
Hoppas ni haft en bra helg? :) För de har jag haft. Långt bort i ingemansland (Nyköping. Sssch..)
Jag har en pojkvän som ska försöka titta på undertiden jag bloggar och det är ju inte helt lätt. Prestationsångest värre. Men vi har i alla fall haft en hel myshelg tillsammans med alla barnen på hans hemmaplan. 
 
Nyköping ÄR en trevlig stad. Och det säger jag inte ens för att smöra. Bara lite ♥ Jag får nog säga att den slår Eskilstuna i alla fall. Man behöver nämlligen ingen skottsäkersäker väst när man går utanför dörren där. Stort plus! Och så har dom en svinstor 3D bio oxå. Bara en sån sak!
 
Ja, så om ni vill veta något om Nyköping så är det bara att fråga mig. Jag ser mig själv som självutnämnd nyköpings(wannabe)ambassadör. 
 
För övrigt så mår jag bättre nu. Min stressmage har stressat ner och så även hela jag. Febern är borta. Sen finns det en hel del andra åkommor att diskutera (gå INTE in på sjukhus.se och klicka i alla era symptom. Jag varnar er. Hypokondrikers mardröm! Jag fick upp en lista med över 25 olika tänkbara diagnoser. Från graviditet till cerebral pares. Nu har jag sagt det. Jag varnar er!). Men imorgon är jag back to work och tillbaka på banan. Föräldramöte står på agendad och mina känslor för det ska vi inte tala om. Men hey! Man är ju inte mer än människa. Det går nog bra. Håll tummarna för mig!
 
 Postat av: Jenni

Lugnt....vi ska vara snälla! 😉

Svar: Ja, jag överlevde ju :)
sophie

2012-09-16 @ 22:51:58
Postat av: Ingela Carlstedt

Föräldramöten är nog alltid en nervpärs, oavsett hur länge man har jobbat... Jag önskar dig ett trevligt föräldramöte och håller tummarna att alla är glada och snälla mot dig! :)

Svar: Tack snälla! Jag överlevde ;)
sophie

2012-09-16 @ 23:23:48
Postat av: Patricia

Hej! Jag jag funderar på att läsa till mellanstadielärare, men jag undrar om du kanske kan beskriva hur en typisk jobbdag ser ut för dig från det att du kommer till skolan till att du kommer hem? :) Skulle vara intressant och veta i detalj, t.ex. om du går ut med barnen på rast t.ex? eller sitter du inne och planerar osv? :) Tacksam för svar!

Svar: Det ska jag absolut kunna göra :) Det är helt klart ett bra tema för ett inlägg. Tack för tipset :)
sophie

2012-09-17 @ 13:06:59
Postat av: Sofi

"mitt" älskade Nyköping :)

Svar: Åh jaså, en nyköpingsbo? :D
sophie

2012-09-17 @ 22:01:45
URL: http://Bomansonskas.blogg.se
Postat av: Sofi

Jajemensan, ända ut i fingerspetsarna :) har bott här hela mitt liv och älskar staden. Visst ville jag rymma här ifrån när jag va yngre och jag flyttade när jag va 21 men kom snabbt på bättre tankar och flyttade hem igen ;)

Om jag förstått det rätt så bor din stora kärlek här? :)

Svar: Det brukar ofta vara så ;) Kul att höra att du trivs så bra!
Ja, han gör ju de. Så nu sliter vi på vägen mellan Eskilstuna - Nyköping ;) hihi
sophie

2012-09-20 @ 18:12:48
URL: http://Bomansonskas.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: