Plåster på såren till er, ni älskade!

 
För att jag är en usel bloggare.
 
 
 
Här kommer lite av en favorit i repris: en liten tävling i samarbete med Nicas Design! Vinsten är ett enkelt läderarmband med karbinlås i någon av vårens härliga färger: svart, vitt, natur eller pastell-färger. Gilla och dela Nicas Design och motivera varför du vill vinna. Glöm inte tala om vilken färg du önskar och att uppge kontaktuppgifer :) Tävlingen avslutas på söndag om en vecka 5/5 kl. 18.00.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Ni får även en rabatt på underbara smyckeskollektionen från Lois Lane by Perla STHLM! Ni får 20% på smyckena om ni anger koden: Perla11 när ni beställer. (Gäller tom. 30/4 så pass på!)
 
Jag har plockat ut mina favoriter ur kollektionen:
 
 
 
 
 
 
 Foto: www.maxipixel.se
 Saknar er ♥

 
Jag har det bra här. Men jag saknar er. Mina vänner ♥
 
Nyköping - Eskilstuna är ju inte så långt egentligen. Men ibland känns det.
Att det är ett helt liv emellan.
 
 
 
 
 TEST - STORYBIRD.COM

 
 
 
 
 
Testar mig lite fram med Storybird.com.Lite gnäll - gör mig snäll (!)

 
 
 
Viljutt vill nöta vårjackan - come on spring!
 
Snö och kallt som satan? Vad är grejen? Gaah. Det enda vi svenskar verkar prata om är vädret, men är det så konstigt då? Hela vårt jag, vår heliga person och allsmäktiga jag, styrs ju av vädret. Sol ute, sole inne, sol i sinne..? Eller något sånt. Ni fattar. Jag vet inte vart jag vill komma. Svennegnälla lite lixom. Ingen fara skedd!
 
Jag drömmer om Italien. Pasta, parmesan, vin, sol.. och en och annan maffioso.. Längtar. Jag har till och med fixat pass. Utifall att. Mitt senaste gick ut 2005. Jag och min kära vän S reste ju däremellan. Till ett mindre bra resmål i Egypten. Utan att verka allt för puckad kan jag väl säga att vi råkade boka lite fel. Vi skulle till Gran Canaria. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss. En sista minuten till en torr avlägsen öken. Och efter att vi bokat kom vi på att vi inte hade några pass. Shit. Eller inte hade jag det i alla fall. Jag i ett nötskal. Så vi fick offra en natt på ett kallt Arlanda bland snuskiga, mustiga taxichaufförer för att få till ett provisoriskt pass. Long story. Den resan blev bra mycket dyrare än vi räknat med och när jag tänker efter så gick faktiskt ingenting som planerat. Vilja hamnade på sjukhus medan jag var fast i öknen på ett ödsligt lyxhotell utan pengar och flera mil till närmsta stad. Vi hade inte ens råd att köpa ordentligt med vatten. Tur att vi hade resorb med oss. Vi tyckte vi var smarta. Proppa en flaska svajndyrt (enligt vår smala plånbok) vatten med resorb. Där sparade vi in lite pengar. Vi var fångar på det där jäkla all inclusive-hotellet. All inclusive utan all inclusive är lixom inte bra. Det enda vi hade var solen och varandra. Vi gjorde vad vi kunde för att inte deppa ihop. 
 
 
 
 
 Men jävlar vad smala och solbrända vi var när vi kom hem (!).
 
Så jäkla orutinerat. Jag har utvecklat ett hat för att turista i Egypten sedan dess. Turista överhuvudtaget. Men nu är jag redo igen. Synd att jag VAB:at sönder vår ekonomi den här sidan av året bara. Vi kanske kommer till Flen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tips! Storybird.com

 
 
 
 
storybird.com
 
Så himla kul grej! Främst tänkt som ett tips till mina lärarvänner - både dom jag känner och inte känner. Men det här är någonting som jag tycker att barn kan sitta och pyssla med hemma också (även kul för vuxna!). Sidan är på engelska men väldigt enkel sådan. Lätt att förstå.
 
Det hela går ut på att man skriver berättelser till bilder som man sedan kan dela online. Man kan inte spara ner berättelsen men den finns på ditt egna konto och du kan välja om andra ska få läsa den eller om den ska vara privat. Kul grej helt enkelt! :) Och det är gratis att öppna ett konto.
 
Bilden ovan är ett test på Poems, som jag hoppas man snart kommer att kunna använda fullt ut. Perfekt för att krydda engelskalektionen med lite hederlig lust att lära! Berättelseskrivandet på Storybird kommer jag att använda för både svenska och engelska. Me and my sister ♥ I love U

 
 Vinterbomb och påskpussar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prisa våren! Men vintern är inte så fel den heller. Jag börjar ju bli gammal. Gör pressgurka och tjurar över vackra naturlandskap. Men what to do? Jag är nöjd med life as it is. Oavsett årstid. Men visst känns allt aningens lättare när våren kommer. En vintertrött själ tinar stilla. Det pirrar och bubblar lite (och det är INTE magsjuka!) och den annars så stela kroppen känns plötsligt lite mjukare och lite smidigare. Nämen? Vad är det för en känsla som plötsligt fyller hela mitt jag? Jo, hey ENERGI! I love you. 
 
 
Påsken kom och gick. Och Jesus han stånduppade, som Vilja formulerade det.  Vi firade långfredag på Tom Tit med hela storfamiljen. Perfekt. Passar hela vårt åldersspann. Vilja försvann en stund från gruppen och mitt hjärta stog stilla i vad som kändes bra mycket längre än vad det troligtvis var. Men lite svinn får man räkna med. Speciellt när man är så många som vi är. Höhö.
Och så var det lov. Jag och mina små åkte till Eskilstuna och träffade gamla grannvännerna. Vi gjorde en sleep over och gud så jag saknar att ha goda vänner sådär nära. På både gatan och i hjärtat. Sedan gjorde vi en tripp till min familj och firade en systers 17 vårar. Träffade nära och kära och bjöds på afternoon tea. Underskattat! 
 
Ja, sen rullar det på. Vincent och Vilja gör två dagar av sitt påsklov hos mormor och morfar. Med stallhäng och korvgrillning. D jobbar ikväll så vi kör tjejkväll här. Äldsta tjejen har sova-över-kompis. Remember those days. Jag grinade alltid och ville åka hem. När det väl kom till kritan. Men det är en annan story.
 
Blahablaha, vilket spinn jag fick på det här inlägget då. Man slutar aldrig förvånas.
 
Pussipåsk!