Att unna sig ♥

Fredag! Yey! Jag vill unna mig. Vet ni vad jag gör då? Då frossar jag i kroppsvård. Kan man ha det som hobby? I så fall kan jag äntligen säga att jag har en hobby. Som jag längtat efter det! 
 
Jag är på jakt efter en bra ansiktsmask. De som känner mig vet att jag är en strikt Bodyshoppare. Jag använder en aloe vera mask från Bodyshop som är helt fantastisk! Den verkar lugnande och gör huden mjuk och len. Men jag skulle behöva en mask som verkar mer rengörande. Speciellt nu när solens magiska inverkan snart är ett minne blott. Rusta kropps- och ansiktsvårdsutbudet inför vinterhalvåret är vad jag ska göra. Jag är ju en sucker för nätshopping (läs: alldeles för lat att åka ner på stan!). Jag har hittat en ansiktsmask som också fungerar som skrubb. Hur ultimat är inte det? Mer plats i badrumsskåpet! Fler ansiktsprodukter borde kombineras sådär.  Jag hittade den här produkten på en sida som jag aldrig använt tidigare: Fleur de Santé, känner ni till den? Om man registrerar sig på nyhetsbrev så får man tydligen 10% rabatt. Fram till 11:e augusti är det även 20% rabatt på alla sminkprodukter. Det finns ett läppglans med 3D-effekt som jag funderar på att klicka hem. Jag brukar köra Lip plump. Smashboxär mitt favoritmärke när det gäller detta. Det är ganska dyrt tyvärr.  Det här med 3D är något nytt för mig men jag vill testa. Om det funkar är det himla prisvärt. Har ni någon erfarenhet 3D-läppglans? 
 
Åter till ansiktsmasken, brukar ni göra egen mask hemma? Tips mottages gärna :) 
 
 ♥ Önskar er en skön start på helgen ♥
 
 
 Postat av: DeMarkey - LiveYourDreams!

Japp jag vill också unna mig och klickade hem Ralph Lauren kläder !! =)

2013-08-09 @ 10:42:40
URL: http://Http://liveyourdreams.se
Postat av: Camilla

Jag brukar inte göra någon egen mask men Beauty cycle masque-scrub-brightener är den bästa scrub masken jag provat! Jag har köpt den genom bonusdotterns mormor som är återförsäljare för Amway, vet inte om den går att köpa nån annanstans!? Bra är den iaf :)

2013-08-09 @ 21:31:20

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: