Ett roadkill till morsa!

Barnen är hemma och saker och ting börjar kännas mer i sin ordning. Dom kom hem igår kväll och vi firade med glass och jordgubbar. Ja, och första jobbveckan är avklarad. Kaching! Det är konstigt hur fort man kommer in i det. I helgen är det Nyköpings festdagar - som verkar vara sånt där fylleslag till stadsfest som de flesta städer har. Dock har jag lovat barnen Tobbe Trollkarl idag. Det rimmar tyvärr illa med min nuvarande känsla i kroppen: ROADKILL. Värk i hela kroppen, badboll i halsen, baseballträ i nacken och huvudet känns som det ska explodera vid minsta ansträngning. Om det har att göra med att jag fick ledsaga en överförfriskad sambo mitt i natten vet jag inte? (Angelgirlfriend) men frukosten måste bestå av Treo..!
 
 
Älskade fossingar! Ser ni vilken bränna jag har? Har aldrig hänt förr. Måste ha med åldern att göra. Huden skrumpnar ihop och suger åt sig solstrålarna bättre? Min teori. När jag var liten brukade vi åka till Spanien ganska ofta. Där fanns såna där rynkiga, bruna tanter. Feels like one. En frukthatt skulle fulländat känslan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Postat av: Camilla

Vilka blåmärken! Inte lätt att släpa hem en full karl, vet av egen erfarenhet. Sambon mådde väl toppen idag antar, ha ha ha :-D

2013-08-03 @ 21:43:01

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: