Familjen MonKEY!

Idag får vi se vad familjen MonKey ska hitta på. Sovmorgon verkar i alla fall vara en lovande start på dagen. Godisbron är i och för sig givet på lördagar. Sen har barnen en sån där långlek för sig: de leker hotell. Man kanske ska checka in? Beställa roomservice.. 
 
Igår jobbade jag min sista dag för den här terminen på stället där jag haft min tjänst sedan jag flyttade till Nyköping. Nästa vecka får jag börja hålla till "nere" på skolan där jag ska ha klass. Att ha en 4-5:a kommer bli helt nytt för mig. Det är lite pirrigt. 
 
MEN. Nu ska jag inte tänka på jobbet (varför gör man alltid det?) för nu är jag ledig! Nu ska jag grabba en stor kopp kaffe och bara go with the flow. 
 
Imorgon åker jag och alla barnen till Eskilstuna för att hälsa på föredetta grannvännerna. Det var längesedan nu. Vi längtar! Sambon jobbar hela helgen. Livet i ett nötskal. 
 
Happy lördag
 
Söta Monkeys va? Från bluebox.se! 
 
Igår firade vi sambon med hemgjord Prinsess. Underskattat! Finns en bit kvar. Till frukost! Hade min pappa sagt. Fan. Det här med sockret alltså. Det simmar ju runt i mitt DNA. Det är så svårt. Men jag måste rycka upp mig! Snart ska vi utvärdera oss i utmaningen: Pippi på svensk fågel. Och jag har har varit lam. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: