Materiell kärlek och en sambo i riskzonen..

Jag ÄLSKAR min Ipad mini. Jag HATAR blogg.se appen. 
 
Annars då? Jag har släpat runt på läromedel hel dagen. Vi mjukstartar med det praktiska tyckte chefen. Sounds good to me. Men jag måste vara jäkligt klen för jag kommer hem och är helt slutkörd? Slevar i mig sambons korv special. Som är en falukorv! Ser klart på den oförskämt dåliga filmen The Great Gatsby som jag haft så höga förhoppningar på. Slumrar till. Utmattad men nöjd. Vaknar av sonen som kommer insläntrandes efter att ha varit hos en kompis. Klockan är 19.30 och jag är slut som artist. 
 
Nu är klockan 22.45 och sambon verkar tycka det är en utmärkt idé att youtuba Dr. Albans "10 små moppepojkar" på högsta volym. 
 
Han får laga maten imorgon oxå. ELLER så flyttar jag hans hårgelé från första hyllan i badrumsskåpet till andra hyllan. Paniken kommer vara total imorgonbitti. 
 
Muhhaha... 
 
 Postat av: DeMarkey - LiveYourDreams!

åh jag har också funderat på en sån, lättare att ta med och blogga ifrån. Är det därför du har en också, för att det är nått mellan dator och iPhone? Du får meddela om den är lätt att blogga ifrån eller om det ändå är bättre från dator..
Kan du inte byta till wordpress, WP är sååå bra?!

2013-08-14 @ 09:03:26
URL: http://Http://liveyourdreams.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: