Organiserat kaos

Storfamiljen är samlad. Organiserat kaos råder. Det är nyttigt för mitt gnagande kontrollbehov.

Jag och sambon går om varandra. Jag jobbar dag, han kväll. Jag hämtade alla barnen efter jobbet idag. Fiskbullar stod på vår delikata menyn a'la storfamiljsbudget. Men på hemvägen passerar vi ett sånt där snabbmatställe på tre bokstäver. Regnet står som gråa spön i backen. Klockan är redan middagstid för ett tag sen. Då känns dom där fiskbullarna overkligt långt bort. Faktum är att jag kanske börjar gråta om jag ska behöva stoppa en fiskbulle i min mun en sån här redan grå dag..

Vi sladdar in på parkeringen och vidare in på snabbmatshaket. Burgare åt småfolket! I entrén lyckas jag dra en splitt på hala Converse. Underbart. Mmmm! Skönt. Och fullständigt normalt i min värld. Jävlar!

Vi vet alla vad det här handlar om: karma. Där fick jag och mina ljumskar för att jag nekade våra barn en riktig och näringsrik middag! Att mata sin familj med fiskbullar kan ju i och för sig diskuteras men ändå, visst känns det väldigt politiskt korrekt? Med kokt potatis?

I helgen är det jag som bjuder på Kålpudding! Hardcore husman för att väga upp. Då är vi +-0

Note to self: börja trappa ner på barnens glassvanor. Sommarlovet sinar.
Postat av: DeMarkey - LiveYourDreams!

haha vägra skriva ut namnet på stället... Ingen gratis reklam här inte =)

Vad rolig du är.. KARMA, ja, nja, jag tror inte det. Du är så bra på så många andra sätt mot dina barn att KArma har inget att säga. =)

Trevlig fredag och helg

2013-08-09 @ 07:53:29
URL: http://Http://liveyourdreams.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: