Favorit i repris # 5


KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET 12-08-19
 
"SMOCK säger det! Och så känns det som att du har blivit överkörd av ett ånglok. Du har svårt att resa dig och undrar vad fan det var som hände egentligen? Det gör ont i hjärtat. Det växer. Och när du precis har lyckats resa dig upp så faller du igen. Det är som att mattan rycks under fötterna för dig. Hela din värld vänds upp och ner och du går ostadig balansgång mellan ditt kontrollbehov och viljan av att bara följa med i den här stormen som sliter och drar i dig. 
 
Sluta leta. Plötsligt står han bara där. Det löser sig Sophie. Det är så folk brukar säga. Nej då, det är klart att du inte kommer dö singel. Nucka. Men joho, det skulle jag visst. Jag ska visa er. Var så säker. Jag tänkte minsann inte tro på kärleken. Men så gjorde han ju de. Ja? Han stog ju bara där? Och mina uttalanden om att kärlek vid första ögonkastet aldrig händer annat än på film har jag gott fått äta upp. Det händer visst.
 
Mitt kontrollbehov har jag kastat åt he***** och nu låter jag bara mitt hjärta få styra. Och SOM det har längtat. Efter den här killen. Mannen. Mannen i mitt liv. Jag har bara inte vetat att det var just han som jag väntat på. Men nu vet jag. Och nu vet jag hur det känns att bli kär på riktigt.
 
Det är ju inte nådigt vad mina känslor har åkt bergodalbana den här senaste tiden men nu börjar jag landa i det och jag kan tillåta mig själv att vara en sån där äckligt lycklig människa som folk mest brukar störa sig på ♥"
 
 Postat av: Camilla

Åh, vad härligt det är när man är nyförälskad! Då känns det som man kan leva på kärlek, man behöver knappt äta eller sova.

2013-07-13 @ 21:59:55

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: