Hälsocoachen jagar mig om nätterna!

Hej! Okej. Jag är på bättre humör nu.  Inte lika bitter.  Efter regn kommer solsken.  Aight. Det löser sig som Timbuktu skulle sagt. Idag sparkade jag ut mig själv på en välbehövlig springtur. I solen. Kuta bah! Burn fat burn. Sen var jag så uppe i varv att jag fortsatte med överkurs på hemmaplan. Lyfte skrot (okej, sambons hantlar men jag gillar den där hardcore känslan som uttrycket ger) och hoppa hopprep. Its me and Rocky. Nu jäklar. Leila jagar mig om nätterna. I mina drömmar. Å.N.G.E.S.T. Jag måste kunna stå för min dåliga insats nästa återkoppling. Men om jag rycker upp mig nu. Rekordsnabbt. Då kommer det kännas lite bättre. Måste för övrigt kolla upp nästa utvärdering. Känns som det är dax snart. Och ni vet väl mitt mål denna gång? Muffinmagen. Blööhö. Man kan fortfarande sticka in ett finger i den :( stålmage stålmage stålmage... FOKUSERA! 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ligger jag själv i nybäddad säng med endast några gubbar som sällskap.  Jordgubbar.  Sambon jobbar natt. Jag brukar ha svårt att sova då. Men det hjälper att sms-tracka darling lite. 
 
Imorgon kommer syrran och gör Nyköping tillsammans med en kompis. Jag blåser upp luftmadrassen och hämtar från busstationen. Längtar efter min pyttesyrra. Jag ska ta dom till havet. Och gör mig till kung.. 
 
 
 Postat av: Svensk Fågel

Helt rätt, efter regn kommer sol. Nu är det sommarlov så känn ingen oro/ stress. Nästa utvärdering är inte förrän om en månad, det vill säga den 22 augusti. Och gällande magen, det är ingen muffin utan en jättefin mage. Man om du vill ha en riktig tvättbräda...Testa Leilas Planka ;) Ha det fint

2013-07-23 @ 16:35:57
URL: http://www.svenskfagel.se/
Postat av: Maria

Hej! Starkt jobbat att ta tag i träningen, har själv börjat ta mig i kragen efter alla utsvävningar under semesterveckorna :)
Och bara så du vet... jag skulle kunna dö för att ha din "muffinmage" :)

Svar: Härligt!! Å tack snälla <3 :)
sophie

2013-07-24 @ 13:00:48

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: