Projekt Sommarläsning 2013 - utmaning

Idèen med läslandslaget sporrade oss verkligen här hemma. Vi ville göra någonting av det. Vi tycker mycket om läsning i vår familj och i och med min utbildning inom språk och språkutveckling så vet jag hur oerhört viktig läsningen är. Men en liten utmaning kan inte skada. Ibland har man så mycket annat att pyssla med att läsningen åker ner på prioriteringslistan. Därför är utmaningen på plats - för både stora och små. 
 
Utmaningen:  att läsa 30 stycken böcker. Tillsammans. Allt räknas, långa som korta texter och läsning i alla dess former. När vi har läst 30 böcker så kommer vi göra något kul. Är ni med på den här utmaningen? :D 
 
Jag kommer att dela en kort bokrecension för varje bok här på bloggen under kategorin Projekt sommarläsning 2013.  Gör gärna detsamma ni oxå. Ett bra sätt att inspirera varandra! 
 
Tillsammans kan vi låta sommaren 2013 bli till den bäst lästa sommaren! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Postat av: Tommy

Oj , jag har inte ens läst så många böcker i hela mitt liv.. skrattar! :)

Svar: Haha men har man flera barn så blir det många högläsningsböcker ;)
sophie

2013-06-01 @ 18:28:56
URL: http://tommytott.se
Postat av: Fru P

Vilken härlig utmaning! Jag saknar så att läsa men sedan ajg fick min lilla kille klarar jag liksom inte av att koncentrera mig så länge. Jag hoppas verkligen att det har något samband med amningen och att det går över när jag slutar amma!

Lycka till nu!

Svar: Det där med läsning går ju ofta i perioder, du kommer säkert in i det igen! Det gäller att ge sig själv tid till det :) Kram!
sophie

2013-06-01 @ 23:54:22
URL: http://frupblog.wordpress.com
Postat av: LILITH - boktokig mamma med Borderline

Vi älskar böcker i den här familjen. Både att läsa tillsammans och att läsa själv. Men 30 kommer vi inte upp i, Maja väljer ju bara tegelstensböcker som är i samma tjocklek som Harry Potter.

Svar: Man kan ju sätta sitt eget antal :) Vi läser många bilderböcker för de yngsta barnen här, och då plockar det snabbt på :)
sophie

2013-06-02 @ 14:19:11
URL: http://www.lilith.se
Postat av: Sarianne

Rolig utmaning, Segersten´s är på :)http://blogg.loppi.se/sarianne/2013/06/04/projekt-sommarlasning-2013-utmaning/

Svar: Härligt Sarianne! Vilket fint inlägg <3 kramar
sophie

2013-06-04 @ 11:07:48
URL: http://blogg.loppi.se/sarianne

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: