Vi skiter lite i döden..!

 
Eskilstuna tur och retur - barnen har varit på kalas för gamla grannvännen som fyllde stort. Åtta år! Det är så härligt att se när barnen kommer ihop. Ett år? Vad är det? De är lika bra vänner som förut. Visst ses vi med jämna mellanrum men inte som förr. Då sågs vi nog nästan varje dag. Gick det två dagar så började det kännas konstigt. Gick det en vecka så blev man knäpp. Gud vad jag saknar dom! Det borde vara lag på att man får plocka med sig sina grannvänner när man flyttar. Punkt. 
 
Medan barnen kalasade så fick jag spendera tid med min mamma. En kopp te. Mor och dotter. Ett sällsynt moment ♥ Jag älskar henne så. 
 
Mitt barndomshus är nu sålt. Det känns lite vemodigt. Men fy så bra mina päron kommer få det i stan. De har redan acklimatiserat sig väl. Pappa hänger på kvarterskrogen och mamma slirar runt stan med sin nyiköpta Mini Cooper modell större. Det är härligt att se hur de trivs så bra. Jag menar, efter att ha levt som lantisar de senaste 20 åren så blir man ju lite orolig inför en sån här förändring..
 
 
Old VS new!
 
 
Något av dagens roligaste var att träffa på en hel drös av gamla elever. Åh så jag tänkt och saknat dom. Jag lovade att hälsa på. Det där har gnagt ont i mig. Jag höll inte vad jag lovade. Det är inte så lätt. Livet rullar på här och semesterdagarna..? Vad är det? När jag har lov så har de också lov. Det där kommer jag aldrig komma till ro med i mitt samvete.
 
Och så var det All helgona. Vi satsade på Halloween istället. Barnen klädde ut sig och "trick or treata" sönder grannskapet. Och vips så fick jag tvätta ifred. Perfekt. Jag brukar tända ljus på mormors grav på All helgona. Men de senaste året har döden kommit så nära på något sätt. Det är lite skönt att skita i det. Jag tänker så mycket på er ändå. Alla ni som gått ur tiden. Och det tror jag att ni vet ♥
 
Näe fy fan. Jag såg galan Tillsammans mot cancer ihop med barnen. Vincent konstaterade: Det här är inte bra för dig mamma. Nej, det är det fan inte. Vi skiter lite i döden ett tag tycker jag. Sopar den under mattan. Det är skönt. Jag vill bara bädda in oss i en enda stor kärleksbubbla. In med er! Där ska vi bara fluffa runt i all evighet. Jag och min familj. Våra barn. Våra nära och kära. Jag och Daniel ♥
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: