Avslutningslunch med Pippigänget!

Vilken bra start på veckan jag fick! Tåget tog mig i tid till huvudstaden för avslutningslunch med pippigänget på PS Matsal som ligger på Söder. Leila Söderholm var lika uppmuntrande som vanligt. Jag fattar inte hur vissa människor bär sig åt? En del är väl bara födda till att sprida glädje och good feeling på något sätt. Och vilken TUR att vi får möta sådana människor ibland! Hon bjöd på sköna mikro- (i tid räknat) övningar för rygg och axlar. Jag ska absolut bli bättre på att göra små pauser under jobbdagarna och sträcka ut musklerna. Det gör större skillnad än man kan tro! Välbefinnandet slår volt. 

Till lunch bjöds smakexplosion a'la burmesisk kycklinggryta som vi fick assistera Ubbe Kvarnefält från Sveriges Mästerkock, lite med. Det är sällan man blir nervös av att steka kyckling..  Jag tycker att Ubbe - Urban är en coolers kock med skön inställning till mat. 

Jag är otroligt glad över att få ha deltagit i den här utmaningen med Svensk Fågel. Även om träningen har varit svår att hålla i, vilket är mitt ständiga dilemma men alltid något jag kämpar med, så har jag flippat mitt tankesätt till det bättre. Jag har brutit en av de mest djävulska vanorna i mitt liv: sockertripparna. Jag trodde inte att det gick. Men det gjorde det. Lite extra pepp och kunskap var det som behövdes. Och en sjujävla förmåga att stålsätta sig samt supervilja. För mig känns det nu KONSTIGT att vräka i mig godis mitt i veckan. För det är inte en vana längre. Grym känsla. Och det faktum att jag lyckats med detta ger mig hopp om att få till träningen som ett mer naturligt inslag i min vardag. Allt går ju faktiskt.

Men man får kämpa! 


Glada feel good-gänget! 

#leilasmin #torrkonstsim Leilas kycklingskills imponerade. Vilket helhetstänk! 

Maria Donis som är VD för Svensk Fågel (heja kvinnor i ledning!) och Antia - störtskön kycklingbonde från Nypan som bloggar hos Svensk Fågel. 

Djupt koncentrerad.

Beautiful

Karoline Nordefors som finns på dinvinguide.se och Ubbe the one and only! Armar uppåt sträck! Plattfisk mot väggen och sen drar man armarna upp och ned 20 ggr. Väldigt effektivt! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: