En ny slags tabu?

 
 
Jag är lite kluven när det kommer till det här med tv-tittande. På sommarhalvåret så ser jag nästan aldrig på tv. Det hinns lixom inte med mellan alla badstränder, picknickar och sena grillkvällar. Men på vinterhalvåret kan jag verkligen sukta efter att få parkera mig i soffan och bara slötitta lite på tv:n. På senare år känns det dock som att det har blivit lite tabu med det här att se på tv. Eller är det bara att jag har blivit äldre? Det är precis som att det är lite smutsigt att se på tv? Ska man se så ska det vara något av riktig kvalitét! Utbildningsradion. Aktuellt. Debatt. Fint ska de va! Ensam mamma söker står inte alls lika högt i kurs där. För att inte tala om Lyxfällan! Patetiskt. Skräp. Sånt får man inte se på. Halv åtta hos mig tar priset. Tidernas sämsta skräptv. Och JÖSSES vad skönt det kan vara att vila ögonen på något sådant töntigt okomplicerat efter ett tung arbetsdag. Jag erkänner. Jag behöver inte dyra spaabehandlingar, yogaklasser, långa skogspromenader och dyra ostbrickor för att slappna av. Jag nöjer mig med tv.Jag gillar´t!
 
Nu har vi inte något fett kanalutbud hemma. Men jag erkänner. Igen. Att i mina smutsigaste drömmar så kan jag drömma om både 10, 20 och 68 kanaler! Till exempel Canal Digitals familjepaket and I´m in heaven.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Postat av: Tuffjanna

Vad underbart med någon mer än jag som erkänner att TV is the shit när det gäller avslappning under det mörka halvåret. Att stå för det verkar precis som du säger lite fult, nästan tabu.

Vi är hela familjen en riktig TV-familj. Efter maten slappar vi allihop en timme innan det är läggdags. Det som behöver tas om hand kan göras när det är lungt i huset. Sen blir det nån timme till innan man själv ska gå och sova och den stunden kan jag längta till hela dagen. Speciellt en grå dag som denna.

Svar: Å detsamma! Underbart att få lite medhåll här :D Woho! Tvkvällar is the shiit ;) Kram på dig
sophie

2013-11-12 @ 13:03:30
URL: http://tuffjanna.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: