Inte bara en klyscha

Vilja fyllde år i tisdags. Vi firade gånger två och än är det inte över. Till helgen kör vi skogskalas med klasskompisarna. Vilja blev glad för fina presenter och prinsesstårta. Piggelingrön dröm som passade henne perfekt i storlek. Glitterspray till håret. Rosa vintervantar i cammo var stor favorit från mormor och morfar. Att det följde med jacka och termobralls var inte lika viktigt. 

Helgen som gick spenderade barnen i Eskilstuna hos mormor, morfar och moster. Vi har gjort upp några sådana helger där barnen får vara lite kvalitetstid. Den här gången var det Viljas tur att vara hos moster. Hon beställde kalsongpannkakor och bullbak. Pepparkaksbygge hanns tydligen också med. I form av två små utedass (!). Viljas humor i ett nötskal. 

Vincent fick hänga med mormor och morfar i helgen. Han beställde ett SENT restaurangbesök och nattbad. Fint ska det va! Och bor man över hos mormor och morfar så blir man bortskämd.  Sen att mamman suckar på söndagskvällen när det ska läggas i tid, det är en annan femma. 

Vad gjorde så jag av min helg? Med alla barnen tillfälligt utflugna? Jo, min älskade sambo hade ordnat med en hotellweekend i vackra Linköping. Vi hade bastu på rummet. Skumpa i packningen. En lunchöl, shopping, fantastiskt god middag (har aldrig ätit så mycket kött som jag gjort under den här helgen), en sen tomtelatte to die for och en hel drös med avsnitt av genialiska Bron! Det är så otroligt värt att ta vara på sån här "fri" tid och bara åka iväg och ha det gött. Helgen blir så mycket mer. Inte ett enda golv har jag dammsugit och vikten av att vårda sin relation är faktiskt inte bara en klyscha. 

Jag somnar lycklig. Vaknar lycklig. Och nu entrar jag storstaden. 


Puss! 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: