Skit i normen då!

 
 
I den här familjen hjälps vi åt så gott vi kan. Och helt född i farstun är man ju inte. Det mesta går ju, tro mig. Trots att man ser olika ut mellan benen. Yepp! Surprise surprise..
 
Ibland finns det saker som jag inte kan men som Daniel kan. Ibland för att han är äldre än mig och har mer erfarenhet. Ibland för att jag inte har intresserat mig. Ibland för att någon annan har gjort det åt mig helt enkelt. Men jag tycker om att lära mig nya saker. Att jag och Daniel kan lära så mycket av varandra är något som jag verkligen uppskattar. Just nu håller jag på att lära mig hur man byter däck på bilen. Jag har en väldigt snäll pappa som alltid ordnat det där åt mig förstår ni. Jag har inte tänkt på att jag faktiskt lika väl kan lära mig själv. 
 
Att byta däck då? Det är faktiskt roligare än vad jag hade kunnat tro! Men det kunde jag ju inte veta, för jag hade ju aldrig testat. Och den där bilden där ovan, den är säkert tagen medan Daniel lägger sista finishen vid ögonbrynen innan han åkte till jobbet. Jag har aldrig stött på en man som är så mån om sina bryn som han. My man ♥
 
*PiiiP* normen! Girlpowah! - Manpowah! 
 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: