Skylander Swap Force

 
 
 
 Teresa tog mig på bar gärning! 
 
 
 
Bilder lånade från duktiga Teresa!
 
 
 
 
 
 
Klanen!
 
Tågförbindelserna den där helgen vi var på Skansen var ett rent helvete. Först och sista gången jag INTE tog bilen till Stockholm. Jag är van vid X2000 en gång i timmen från Eskilstuna. Det här var en ny upplevelse. Stockholm har sällan känts så långt bort. 
 
Men väl på plats så hade vi himla kul! Ett utmärkt event i och med lanseringen av nya Skylander Swap Force, där barnen fick följa en skattkarta och provspela nya spelet längs med vägen. I speciella turneringar hade barnen chans att vinna Skylandergubbar. Slutligen kom vi fram till skatten och när Vincent fick det nya spelet i sin hand gav han ifrån sig ett glädjeskrik utan dess like! Ren och skär lycka. Som sagt, tack för ett supergeneröst event!
 
Grädden på moset var ju att vi träffade våra vänner och bloggkollega Teresa AKA Tumadre. Vi gjorde Skansen ihop och hade en toppenbra dag tillsammans. Sex ungar och två mammor: Klanen! Och Vilja tappade en tand. Bland getterna minsann. Hoppsan! 
 
Nu har det gått en tid och vi har hunnit utvärdera nya Skylander Swap Force. Vincent och Vilja hade det första Skylanderspelet sedan tidigare och det har länge varit en stor favorit.
 
Vad är det bästa med nya Skylander?
Vincent: att man kan ta isär gubbarna och bygga egna gubbar, och att det är nya banor!
Vilja: att bygga med gubbarna! 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: