Utvärdering och belöning

Tiden går fort och speciellt i förkylningstider! Jag är ledsen över att bloggen och övriga sociala medier fått stå tillbaka några dagar. Men jag har haft fullt upp med jobb och Viljas skolsituation. Jag har känt mig ofokuserad. Men imorgon är det extrainsatt föräldramöte för Vilja och det känns väldigt bra. Vi har också börjat med "Bra-boken" där vi samlar klistermärken efter en "bra" dag. Vi har satt upp några enkla mål som att sitta på sin plats och räcka upp handen osv. Varje kväll utvärderar vi nu skoldagen och om Vilja lyckats med våra uppsatta mål får hon ett klistermärke i sin Bra-bok. När hon samlat ihop tio märken så ska vi gå och bowla. Säga vad man vill om belöningssystem men en del barn är mottagliga för detta. Bestraffa är big no. Belöna är okej. Och Vilja har faktiskt visat framsteg. Men det är mycket fokus på allt kring lillskruttan för tillfället.

Det är dax för utvärdering i utmaningen Pippi på svensk fågel. Ett av mina mål var att minska mitt midjemått. Och nu ska jag vara ärlig: jag vågar inte fatta måttbandet..! Förkyld tre av fyra veckor? Och jag som skulle springa Tjurruset nästa helg. Just nu känns det riktigt skittråkigt. Jag vill bara komma igång med träningen! Jag har fått till lite yoga. That's it. Men med tanke på att jag varit sjuk och knappt orkat pallra mig till jobbet så känner jag att det får bli en neutral Pippi denna utvärdering. För jag hade inte kunnat göra varken mer eller mindre. Däremot tänker jag mycket på maten och vi har lagat mycket bra mat från grunden. Mycket kyckling - och svensk sådan såklart. 


Men! Gissa vad som kom med posten idag? Värsta TapouT XT-kitet! Ett MMA-inspirerat träningsprogram.

 

"Congratulations on talking a big step towards getting absolutely ripped!" MMA lixom? Jag vet. Man dör ju nästan av skratt! Ska den här muffinmagen studsa runt med kick och punch på vardagsrumsgolvet? Det är ju TOTALT orimligt!! Och just DÄRFÖR var jag ju bara TVUNGEN att tacka ja till det här erbjudandet. Förstår ni väl? Så om 90 dagar ska ni se mig ripped as hell! Och det här är inget att skämta om.. Nu ska jag läsa in mig på programmet. Nu jävlar har MMA-djävulen flugit i mig...

Mitt nya mål: är mitt gamla mål som innebär att midjemåttet ska minskas!

 

 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: