Den stora höstpimpen och en strippad haka

 
 
 
 
Gokväll! Här planeras det lektioner in i det sista. Imorgon kör vi igång på riktigt. Den första veckan har fokus mest legat på att lära känna klassen. Men från och med nu blir det andra bullar! 
 
Egentligen vill jag inte sitta såhär och planera lektioner sent kvällen innan men det lev så tokigt i fredags. Jag hade egentlig tänkt planera klart inför veckan redan då. Men så kom det ett samtal från Vincents skola. Det var hans idrottslärare. Det visade sig att Vincent hade ramlat i skogen under en springrunda och skrapat upp hakan. Det är min son det. Armar och ben överallt. Och blodet rann. Det såg rätt dramatiskt ut. Men som tur var skulle vi besöka mormor  eftermiddagen. Mormor sjuksyster! Hon "strippade" ihop jacket. Varpå Vincent börjde fnissa. "Strippor..det finns på GTA.. Värsta rummen med värsta festerna. Men knuffar man dom kommer polisen.." Bra där min son. Låt bli sånt. GTA är för övrigt något som han inte spelat på hemmaplan. 
 
Annars har helgen varit skön. En sleepover i Eskilstuna hos mamma och pappa. God middag och vin efter några timmar i stallet och tur ut i skogen på hästryggen.
 
Idag har vi haft en höstpimpardag. Vår lilla och enda rabatt har fått sig ett lyft med lite nytt och fräscht. Jag gillar hösten. 
 
Och träningen? Feels like en fet ostbåge i fel forum. Men jag gör det! ostbågen ska kämpa! 
 
 Postat av: Pippi på Svensk Fågel

Vi önskar dig all lycka till med skolstarten idag! DEt kommer att gå fint ska du se. Och vi vet att ostbågen kämpar med träningen, men glöm inte att njuta av stunden.

/Kram

2013-09-02 @ 09:19:32
URL: http://www.svenskfagel.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: