Det där med barnkalas?

Kalasen avlöser varandra här. På söndag ska Vincent på "fångarna på fortet"-kalas. Och det kalaset krockar med ett bowlingkalas. För inte så längesedan var Vilja på utekalas på bondgård där det finns äventyrsboks mm. Vart tog fiskdammen vägen? Den då glamorösa varmkorven i serpentinpyntad miljö? Hela havet stormar i vardagsrummet? Och föräldrar som brände ut sig? Nä, jag börjar faktiskt fatta grejen med att inhysa barnkalaset någon annanstans. Förr så har min fattiga studentplånbok begränsat våra möjligheter. Jag har byggt raketer av toarullar, lindat in kartonglångbord i folie och bränt kanten på skattkartor till långt in på natten. För att inte tala om efterarbetet.. Kalas är slitsamt! 
 
Tänk att ordna ett kalas där föräldrarna samtidigt kunde hänga i en relaxavdelning?!  Det vore en dröm! Visserligen ligger detta ställe i Stockholm men det kanske går att hitta något liknande koncept i andra städer också. 
 
Förena nytta med nöje helt enkelt! 
 
 
 
 Postat av: Jag är inte dum i huvudet! jag har aspergers syndrom!

hehe ja de vore nått de:P

2013-09-06 @ 15:55:26
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Nova ska ha kalas för några kompisar på Busix, smidigt med både käk och lek! Och det bästa av allt är att man slipper städa efteråt! Bara packa ihop och åka hem!

2013-09-06 @ 17:34:03
URL: http://agnieszka.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: