Status: spretigt!

Veckan är igång och vardagen rullar på. Ikväll har jag agerat taekwondotaxi och hängt på träning. Det är kul att se barnens framsteg. Vilja har fått riktig kroppskontroll och hon sparkar och slår med hundra procent fokusering. Vincent är superduktig. Han är och har alltid varit så sugen på att lära. Det är underbart.

För övrigt har mitt ljus- och mysmissbruk tagit fart. Det är ju det bästa med hösten! Tända ljus och serier och filmrace. Jag älskar det där myset. Just nu är jag New Girl-addicted. Bästa serien! Jag garvar för mig själv så hela huset skakar. Homeland har vi också bränt av. Har ni missat den serien så ska ni se den! Galet spännande. Rakt igenom! Och så note to self: Vi måste ta en tripp till Ikea snart för att fylla på värmeljusförrådet.

I helgen smäller det. Inte Ikea men en flytt. Stor flytt. Mina föräldrar lämnar det stora vackra huset. Idyllen. Mitt barndomshem. De ska bli stadsbor. Det känns lite konstigt. Men det kommer passa dom så bra. De har en superfin lägenhet med bästa läget i stan. Och vi får agera flytthjälp såklart. Jag har några flyttar bakom mig att betala igen för. Speciellt de flyttar där jag packat allt i plastpåsar och mina stackars föräldrar har fått styra upp. Nu får jag äntligen bjuda på lite hjälp tillbaka. Så jag hoppas att jag har lite krafter kvar efter att den här arbetsveckan är över.

 

NÅGON har friserat penntrollet.. 
 

 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: