Moderna familjer!

 
 Happy Valentines day!

Grattis på namnsdagen önskar jag min son Vincent Valentin

 

 
 
 
 
 
 
Glad alla hjärtans dag! Här har vi satsat på bakelser dagen till ära - fria från fett och socker!
 
Nu ser vi fram emot Sportlovet. Herrejösses vad skönt det ska bli. V & V startar sitt lov med en tripp till mormor och morfar. Pannkakstårta och bubbelbad är beställt. Ingen tvekan om att det blir så. Jag och D blir själva och ska bara lyxa runt. En helg på herrgård väntar. Vad mer kan man önska sig?
 
 
Puss på er!
 
 
 Födelsedagshelgen -still Young!28 år? Vad är det? Ingenting! 

Jag ska berätta för er om min nya hobby: hundrarutan! Nu vet jag inte hur bekanta ni som inte är inom skolvärlden, är med en hundraruta? Men det är i alla fall en ruta med talen 1-100. Där sätter jag pekfingret på talet 28 och imponeras varje gång över hur kort bit jag kommit på hundrarutan. Yey! 

Om två år snackar vi 30. Men det tar vi då. 

Still Young! 

Vincent 9 år!
Mycket har hänt. Vincent har hunnit fylla och fira sina 9 år på jorden. Stor och stolt! Fattar ni? 9 jäkla år sedan jag klämde ut den där klumpen som jag trodde skulle ta livet av mig. Ut ur lustgasdimman och in i livets kärlekstunnel! Smack bara! Sådan kärlek - för ett barn! - hade jag aldrig känt förr.
 
I ett snötäckt skolskogen med trekamp, varm choklad, bullar och grillade marshmallows firade han med vänner. Både nya och gamla. Ända från Eskilstuna. Vilken lycka! 

Fröken A hjälpte mig med kalasstyrandet och jag konstaterar att vi alla borde ha en förskollärare i bakfickan. Tack darling! 

9-årstårtanMatteklänningen!