Tankar energi


Min vän Fröken A har funnit kärleken. I Nyköping. Kan ni förstå vilken lycka? Igår kunde vi spontandejta med långlunch på stan. Like back in the days! Till och med barnen var nöjda och kunde stillsamt catch up. Awesome! Jag är så glad för hennes skull. Och så är jag ego. Glad för min skull. Jag hade velat importera många nära och kära bort till Nypan. Det är en liten stad men det finns plats för oss alla. 

Annars har jag hängt på skoldisco, lagat gomiddag, bakat bullar (födelsedagar coming up!), fyndat löparskor, spelat fotbollsspel och städat i skrymslen och vrår. Someone likes bubbles.. Just saying! 

Skoldisco är rätt trevligt ändå. Två timmar att prata loss med andra discomammor. Och Vincent och Vilja var helnöjda. Vilja, i glittervåfflat hår, höll på att somna på SnowRacern hem. Trots två burkar läsk. Vincent berättade mäkta imponerat att han hört en pojke säga att han druckit SEX burkar läsk. Kanske var det samma pojke som tyckte att han kände sig lite full? Inte var det pojken i sammetsväst som dokumenterade hela discot med sin IPhone i alla fall. Han hade fullt upp. Två timmar mörker och skrik. Kanske var det pojken som fick en smocka på ögat? Man ska akta sig för att anklaga andra för att ha dansat och pussat ens tjej. Det var inte alla som fick dansa med tjejerna. Killarna ville gärna dansa tryckare berättade Vincent. Men det var svårt, för tjejerna ville inte. TROTS att killarna mutat med pengar. Nej, de är inga ekonomer de där tjejerna. Inte killarna heller för den delen. 

Jag känner att jag lyckats tanka energi den här helgen. Det är en härlig känsla. Att baka vaniljbullar till tonerna från Norah Jones kan vara sådan terapi? Det är min meditation. 


Gänget från förr Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: